פורסם 2011 ביוני 2614 שנים אני רוצה לעדכן את כל רכיבי המערכת שלי חוץ מהכרטיס מסך שאני מעדכן תמיד.האם יש איזה תוכנה או משהו באתר של msi שהוא יכו להוריד לי את כל הדריברים/עדכונים אוטומתית?זה טוב לעדכן את ה-BIOS? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון והוראות התקנה.מישהו יכול לתת לי את כל הדריברים החדשים שאני צריך לעדכן ללוח אם ולמעבד. (ראיתי באתר של msiכמה דריברים למעבדים של Intel.ומה זה הטכנולוגיה של Intel שנקראת "intel Smart response" שהיא מגבירה את המהירות של המחשב.האם אני יכול להפעיל אותה איך שהוא על המחשב שלי? אם כן מישהו יכול להגיד לי איךמפרט:Intel CORE I5NVIDIA GEFORCE 240MSI P55-GD65JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHz320GBתודה לעוזריםמנהלים עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים ממש לא היה צריך לפתוח דיון כפול. בפעם הבאה תצפה לאזהרה.למה שתרצה מערכת שמצעת עדכונים דרייברים בצורה אוטומאת ומאוגדת? זה הרי מתכון לאסון.BIOS מעדכנים רק כשיש צורך מעשי ולא כי משעמם.מה זה SRT.
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר סורי על הדאבל פשוט אני לא מכיר את הפורום טוב ולא ראיתי שפה צריך לפרסם בשביל דריבירים אז פרסמתי בשני המקומותאני אומר איזה מערכת שמוריד את כל הדרייברים אוטומטית כי ראיתי באתר של msi את זה:http://www.msi.com/service/liveupdate/ואני מבין שאני לא יכול לעשות SSD/ smart Response
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.