פורסם 2011 ביוני 2514 שנים התקנתי פדורה 15 KDE היא איטית מדי גם לאחר התקנת דרייברים עכשיו אינני יכול להפטר ממנה בכדי לשים OPENSEUSEאני יוצר התקנה מusb אך ההתקנות לא מצליחות,אינני יכול גם להתקין מתוך מערכת ההפעלה שום גרסה.התקנתי אותה על הלפטופ של -Fujitsu כך שאין מצב לבעית איטיות.האם יש דרך להפטר ממנה אחת ולתמיד? כבר נמאסה עלי.אשמח
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים http://www.linuxliveusb.com/תנסה את תוכנת הUSB הזאת, היא תומכת בים הפצות לעומת Unetbootin ותוכנות אחרות ועלובות.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מה הבעיה בלהריץ דרך USB? אתה מגיע למנהל מחיצות ומשכתב למשהו חדש.. אז מה הבעיה?אפשר קצת יותר פירוט בנושא?
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר כאשר אני מריץ את ה-LIVEUSB של UBUNTU דף הטעינה ממשיך לטעון ולא מגיע בכלל להתקנה,באיזשהו שלב הוא מריץ מסך שחור עם מלאן פקודות ואז מראה על ERROR.ניסיתי לעשות דיסק של OPENSUSE אך בשלב מסוים הוא מראה על FAILED ומבקש LOGIN וסיסמא.------------צרבתי שוב דיסק,הפעם דרך התוכנה IMAGEBURN החינמית וההתקנה עולה.עכשיו אתקין OPENSUSE.תודה לכולם,אעדכן בהמשך.------------אוקי הצלחתי להתקין OPENSUSE אבל ההתקנה מרגיזה מעט,לא הצלחתי להעלות את נפח המחיצה ל-50GB ואת ה-SWAP ל-10GB.האם אפשרי לשנות? כי הוא מראה שהמקסימום זה 2.01GB ב-SWAP..וואו כמה באגים וקריסות,עכבר איטי מוות.-----------חזרתי לאובונטו..
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים למה שלא תנסה את Arch? ;D אולי אחרי שתלמד את המערכת בצורה יותר טובה, תוכל להגיע להשגים יותר מוצלחים ונוחים לשימוש.
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים כן. הרי אתה רוצה לדעת מה קורה בדיוק מאחורי הקלעים?בוא אשאל אותך כמה שאלות ותגיד לי האם אתה מבין על מה אני מדבר..האם הקובץ Xorg.0.log אומר לך משהו?ומה עם הקובץ Xorg.conf? ו-rc.d/init.d?ויצא לך לעבוד עם הקובץ dmesg?זה ממש הדברים הראשונים שצריך לדעת לפני שבאים לפתור בעיות בלינוקס..
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר השתמשתי בעיקר ב-GUI לא נכנסתי לעומק הפרטים קובץ dmesg קשור לדרייברים ככול שזכור לי. נכנס לאט לעובי הקורה
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים אם יש לך זמן פנוי לזה.. הייתי ממליץ לך להתקין Gentoo. זה ההפצה שגורמת לך מאוד ללמוד את המערכת מהיסוד..לוקח קצת זמן לקמפל את כל המערכת, אבל בסופו של דבר אתה קונה ידע מאוד מעמיק בנושא הזה.
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר SOLD! קודם אתקין אות הבמכונה וירטואלית אתקמפל איתה ואז אתקין על ברזל אוסיף לחגיגה גם Arch
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.