פורסם 2011 ביוני 2514 שנים שלום,ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים?תודה,
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר פתחתי 2 דיונים כי לא ידעתי לאיזה פורום זה יותר רלוונטי. לא הבנתי את שאלתך - ראיתי באינטרנט שיש תלונות לדוגמא ש-passport של WD לא עובד טוב על לינוקס (לא עושה mount) כנראה בגלל שיש תכנת גיבוי והיא תוקעת את זה בלינוקס. לכן חשבתי שאולי לכם יש נסיון עם דגם שלא עושה בעיות.תודה,יואב.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים אני משתמש בדיסק חיצוני 2.5 של iomega בנפח 1TB והוא עובד מעולה גם בלינוקס וגם בווינדוס, מעולם לא עשה לי בעיותפירמטתי אותו ל-NTFS (המערכת קבצים הטבעית של ווינדוס שגם לינוקס תומך בה טוב)וכמובן שאני לא משתמש בתוכנות גיבוי הדביליות שבאו איתו, אין לי ציפיות שהן יעבדו בלינוקס ואני רוב הזמן עובד (ומגבה) בלינוקס, אז כתבתי סקריפט שמשתמש ב-rsyncיש לציין שהוא עבד לי out of the box במערכות מבוססות ubuntu ולא ניסיתי אותו בהפצות אחרות... אני מניח שהוא יעבוד על כולן אבל לא תמיד out of the box בהפצות יותר מיוחדות
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר מעולה תודה. אני גם לא מתכוון להשתמש בתכנות הגיבוי שמגיעות עם הכונן.המון תודה,
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים אני לא רואה שום סיבה שמערכת לינוקס עדכנית לא תצליח לעשות mount להתקן איחסון סטנדרטי כלשהו.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר לפי מה שהבנתי מפורומים זה שמה שגורם לזה זה תכנות הגיבוי (מחפשות קבצים של מערכת ההפעלה לדוגמא windows.exe). באם ניתן לפרמט את הכונן ל-NTFS לא אמורה להיות בעיה. אבל רציתי לברר מאנשים עם נסיון לפני שאני קונה. תודה רבה,
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מה?זה ממש לא משנה איזה תוכן יש על הדיסק הקשיח כאשר אתה פותח אותו מהקופסא. כל דיסק קשיח חיצוני יעבוד בלינוקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.