פורסם 2011 ביוני 2414 שנים הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימניהשאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים שיר למחיצות בין ההרים:לי יש שני מחיצות.אחת למערכת הפעלה.אחת לכל דבר ומה.כשהמערכת צריכה ללכת.רק אצלה עצי שלכת.יש אחד גמד.ויער בו הכל ירוק עד.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים קנה הרדיסק חדש של 1TB ביום ראשון.260 שקל זה לא הרבה כסף.אותו תחלק למחיצות מראש.ואז תתקין בו וינדוס חדש.ההרדיסק הישן הוא הגיבוי של עצמו.וסוף טוב הכל טוב, ויש מקום ויש חלום.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר WTF עכשיו נמחק לי כל הTHEMES של הWIN7 אם אני קונה כונן קשיח חדש איך אני מעביר את הקבצים החשובים מאחד לשני?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אתה מחבר את החדש למחשב.מוודא שהוא מכוון לעלות ראשון בביוס.מתקין עליו וינדוס חדש נקי.ואז מחלץ את כל מה שחשוב לך מהישן.מפרמט את הישן ועושה בדיקות תקינות.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים שיר למחיצות בין ההרים:לי יש שני מחיצות.אחת למערכת הפעלה.אחת לכל דבר ומה.כשהמערכת צריכה ללכת.רק אצלה עצי שלכת.יש אחד גמד.ויער בו הכל ירוק עד.אהבתי.ול-Vlad3תוודא שאם יש לך קשיח חדש, קודם תנתק את הישן ככה שהמערכת לא תהיה תלוי בישן (פשוט סמוך עליי...).
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים אתה מחבר את החדש למחשב.מוודא שהוא מכוון לעלות ראשון בביוס.מתקין עליו וינדוס חדש נקי.ואז מחלץ את כל מה שחשוב לך מהישן.מפרמט את הישן ועושה בדיקות תקינות.+1 בכל מקרה תצטרך התקן בכל קיבולת של 500 ג'יגה או יותר כדי להעביר אליו את הקבצים.אז למה כבר לא להשתדרג.... 200 שקל זה מה שיעלה לך ביקור טכנאי שיגבה את הקבצים
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0הכונן שהצעתי לך נמצא במומלצים.אני יכול להסביר לך למה הוא הבחירה המשתלמת, ואת כל תולדות הזמן וההרדיסקים.אבל בסופו של דבר נחזור בדיוק לאותה נקודה.אם הייתי קונה חדש בגודל הזה זה מה שהייתי קונה.וכך גם כל אחד אחר בפורום שמכיר את הנושא.
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר פשוט רציתי עוד המלצות של אנשיםאבל אם אתה אומר שהוא באמת עד כדי כך טוב סבבה נלך על זה
פורסם 2011 ביוני 2514 שנים מחבר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5800זזה נכון?(לא רשום דגם מדוייק בגלל זה אני שואל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.