עבור לתוכן

בעיה ב- subtitle workshop ובעיות נלוות בקודקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הכל התחיל מהעובדה שרציתי לסנכרן כתוביות לסרט מסויים בפורמט mkv בתוכנה subtitle workshop, כאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בתוכנה, קיבלתי שגיאה ש-mkv אינו קובץ וידאו חוקי, גם ב-WMP קיבלתי שגיאה כאשר ניסיתי לפתוח את הסרט, אך ב-bsplayer וב-vlc הכל עבד כשורה (חוץ מבעיה נוספת שעליה אפרט בהמשך).

לאחר חיפושים ברשת הבנתי שהבעיה במקודדים, אז הסרתי את חבילת המקודדים k-lite full, והתקנתי את חבילת המקודדים shark007 שמיועדת ל-win 7 32bit, והסרט עבד בכל הנגנים כולל התרגום אך ב-subtitle workshop התנגן רק האודיו ללא וידאו, אז ניסיתי לפתוח קובץ וידאו אחר לא mkv, והתכנה קרסה וכך קרסה שוב ושוב כאשר ניסיתי לפתוח קובץ וידאו כלשהו, התקנתי רכיב x64 לחבילת המקודדים shark007 ואז ב-WMP האודיו לא ניגן בכלל וב-subtitle workshop נתן לי שגיאה בפתיחת רכיבי מקודדים (לא זוכר את הנוסח המדוייק), הסרתי את הרכיב x64 ושוב ב-subtitle workshop אין וידאו רק אודיו, אך בכל הנגנים הסרט מתנגן.

בעייה נוספת לא קשורה, היום בבוקר שניסיתי לראות סרט לא הצלחתי לעבור למצב מסך מלא בשום נגן, שאני מנסה לעבור התוכנה נתקעת, התמונה נתקעת אך האודיו ממשיך להתנגן, כך קרה לי ב-vlc,wmp, bsplayer, מה יכולה להיות הבעיה?

הבעיה קרתה לפני כל ההתעסקות בקודקים ולא ביצעתי שום התקנה של תוכנה ושום הסרה, אתמול הכל עבד יופי.

מערכת הפעלה: win7 pro 64.

המחשב vostro 3500 בן 6-7 חודשים.

core i5 -m560 2.7Ghz, 4GB RAM, geforce 310M, 500GB hard drive

תודה לעוזרים

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים