עבור לתוכן

נעילת RFID לחדר - יעוץ

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחיל פרוייקט של התקנת נעילה לחדר באמצעות RFID.

הדלת היא דלת פשוטה ללא מנעול קיים, וזו לא הכניסה לבית, לכן כל כך חשוב לי שהאבטחה תהיה בשמיים.

כל הקיטים שמצאתי ברשת אמורים להחליף את כל מנגנון הנעילה של הדלת (כל הבריח) וזה מעבר למה שאני צריך.

אני חושב לקנות את קורא ה-RFID וה-controller, ולחבר אותם למנגנון מכני כלשהו שאני אאלתר ואתקין על הדלת והקיר שלידה.

הבעיה היא שהניסיון שלי באלקטרוניקה כרגע לא מדהים, ואני לא בטוח איך לגשת לזה (כמובן שאני מוכן להשקיע את כל הזמן הנדרש בשביל ללמוד את מה שצריך).

המטרה העיקרית שלי היא ללמוד, ופחות חשוב לי שהדלת תהיה חסינה לניסיונות פריצה, וכל העסק גם לא חייב להיראות אסתטי.

מישהו פה התעסק פעם עם משהו דומה?

יש איזשהו רכיב נעילה סטנדרטי שיכול להתחבר לקונטרולר, או שאני צריך להכין איזשהי לשונית ברזל שתזוז כמה סנטימטרים ע"י רכיב אחר כלשהו?

אשמח לדעתכם :)

פורסם

בקשר למנעול, יש את נועל הלשונית הסטנדרטי בדלתות עם אינטרקום, או פטנטים אחרים בסגנון http://www.google.co.il/webhp?hl=iw#hl=iw&source=hp&q=%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C+%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99&oq=%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C+%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99&aq=f&aqi=g3g-s1g4&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=1104l1104l0l1l1l0l0l0l0l288l288l2-1l1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=491347219ab1f114&biw=1247&bih=811

החיבור שלך למנגנון צריך להיות בסגירת ממסר, כי הדברים האלה לוקחים הרבה זרם. בכל מקרה, תתרכז בקטע של הRFID, כי החלק המכני הוא הקל יותר.

פורסם

שתדע שניתן לשכפל ממך את ה "מפתח" פשוט על ידי מעבר ליידך ברחוב אם הציוד המתאים בכיס של הפורץ, בלי לגעת בך בכלל

פורסם

חחח כמו ב "נמלטים"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים