עבור לתוכן

שרשור טיפים לגנום 3 ב-Whatsup.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, פתחתי אשכול שרשור טיפים לגנום 3 ב-Whatsup, שווה קריאה:

http://whatsup.org.il/forum/56931

פורסם
  • מחבר

סתם הודעה לחוות דעת, האם אני היחידי שמשתמש בגנום 3 פה?

כדי לכם לנסות.. מתי שמתחילים איתה, באמת קשה לעבור לאחרת.. הרעיון שעומד מאחוריה פשוט גאוני !

פורסם

לדעתי (משתמש KDE החל מ 3.4 ועד עכשו) גנום 3 ויוניטי עדיין מרגישים כמו גנום 2 - "דסקטופ ללא אפשרויות"

יתכן שבגנום 3 זה יעבור מתי שהוא אחריי כמה גרסאות, יתכן שלא

פורסם
  • מחבר

עכשיו גנום 3 שוכתב מחדש אם ידוע לך.. כל המחלקות הכל נכתב מחדש.

לבינתיים הוא "דיי ערום", אבל הבסיס שלו נכתב כל כך טוב.. וגם הרעיון שעומד מאחוריו כל כך גאוני שקשה לתאר אותו.

ממליץ לך לקרוא איזה ביקורת או שניים עליו, ולהבין מה הרעיון שלו, ותאמין לי שתתמכר אליו.

לא חושב שיש דרך יותר חכמה לנהל חלונות מאשר ה-Gnome-Shell.

פורסם

ניסיתי לפניי כמה ימים אובונטו אם יוניטי ואם גנום 3

לדעתי KDE 4 יותר שמיש. ההבדל לא בספריות שנכתבו מחדש אלא בגישה למשתמש. לדעתי להעלים אפשרויות והגדרות "כדי לא לסבך את המשתמש" (והכוונה להעיף בכלל, לא להעביר לתת תפריט) זה גישה מוטעית

פורסם
  • מחבר

יוניטי מבוסס על גנום 3.. אבל זה לא גנום 3. :bash::nono:

נסה להתקין Arch על מחיצה חדשה, ותריץ לו התקנה של Gnome (זה יביא לך גנום 3 לבד), ותראה איך זה.

וזאתי לא השיטה של גנום 3.. גנום 3 פשוט באמצע עבודה, ככה שכל ההגדרות נמצאים ב-dconf וכדומה.. אבל בשלבים יותר מתקדים יהיה גם מנהל הגדרות כמו שצריך (אחרי שהכל יכתב בצורה מושלמת).

עד 3.2 הם רוצים שיהיה גם וויג'טים בשולחן העבודה (למרות שזה מיותר לדעתי).

כדי לנסות ולא לזרוק ברגע הראשוני.. אחרי שמתחברים לזה.. מתחברים !

פורסם

גם KDE 4.0 היה בז<מנו חדש ורק יצא, ולא היה בו הרבה, אבל כבר אז ניתן היה לראות את הכיוון - שכל האפשרויות יהיו. יתכן שהכיוון של גנום 3 הולך להשתנות אבל זה לא נראה ככה, וזה לא סוג הדסקטופ שאני הייתי משתמש איתו

התקנת דואל בוט כדיי להתקין דסקטופ נוסף היא מיותרת. ניתן להתקין אותו למערכת הקיימת ולבחור במסך של login את הדסקטופ

פורסם
  • מחבר

או שתעשה את זה או שתעשה לו DUAL BOOT לבדיקה. פשוט אני לא סובל להתקין שני שולחנות עבודה (אולי בג'נטו ככה) בגלל כל התלות שיוצא. תאמת שאני חושב על זה, בארצ' זה לא כזה בעיה.. אין את הבעיה (או הפלוס) של הדגלים.

פורסם

אני לא חושב שתהיה בעיה לשים גנום גם אם לא עשית לו USE

פורסם
  • מחבר

באמת שלא כדי לך להכנס לנושא "התקנת גנום 3 בג'נטו", זה באמת לעבור כמה מדורי גיהנום בשביל להתקין אותה.

בכל אופן, הכי פשוט זה פקודה אחת בארצ'.. מאשר בג'נטו. (היא נמצאת ב-layman עדיין)

פורסם

כמה מדורי Gnome :D

אני השתמשתי בגנטו ב 2005 - 2006, זה היה הלינוקס הראשון שאחריו לא רציתי לחזור ל WIN 98

הייתי משחק אז דיי הרבה אם KDE ו GNOME וכו ואאלט הייתי פשוט עושה EMERGE ונותן לו לרוץ כמה ימים לקמפל וזה היה עובד חלק. ובגלל שהייתי ניוב דחפתי ל USE בערך כל מילה אפשרית ששמעתי אליה בלינוקס (בטח היה שם מלא דברים לא קשורים וחסרי משמעות)

פורסם
  • מחבר

נכון. אז אתה לא יודע מה זה בטח Overlays בג'נטו.. זה כמו התקנה תוכנה מה-GIT..

וגנום דרכה, מאוד מורכב לדעתי.. היה המון חבילות שצריך לתת להם דגל משלהם, וגם המון unmask..

בכל אופן, איש איש וההפצה שלו..

פורסם

כן יצא לי להתקין מ overlay (והיום מ AUR בארצ' - משהוא דומה), עדיין לא היה לי בלאגן אם ה USE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים