פורסם 2011 ביוני 2414 שנים לפותח הדיון- עשה לעצמך טובה ותתקין firefox. זה לוקח חמש דקות ושם יש אפשרות מובנית של שמירת התמונה.אגב, מומלץ מאד גם שתשדרג את הדפדפן הנוכחי שלך ל IE8. כרגע יש לך IE6 שזה דפדפן מיושן מאד,לא מאובטח כראוי, ומהווה מוקד משיכה לוירוסים. למעשה עדיף כבר שתעשה windows updateשמן הסתם לא עשית כבר הרבה זמן.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר כשאני אבין במחשבים כמוך אני אתקין פיירפוקס וכל מה שצריך אבל עד אז אשמח לדעת איפה נמצא ה PrntScr ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים על המקלדת שלך, קרוב לF12, יכול להיות כתוב עליו PrntScr או Print Screen.אתה לוחץ עליו, הולך לתוכנה כמו צייר ועושה הדבק.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר נכון מצאתי והעברתי לצייר.(הבעיה שזה העביר גם את כל הפרסומות שברקע)מה בקשר לאפשרות השניה תוכנה להורדת תמונות מאתרים שחוסמים הורדות.יש תוכנה כזאת חינמית ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים כן יש כזאת, קוראים לה פיירפוקס.ואתה יכול בקלות עם הצייר לגזור מהתמונה את הפרסומות. בעצם, אולי לך זה לא יהיה כזה בקלות.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים למה שתהיה כזאת אם כל אחד יכול להוריד מהדפדפן (הנורמלי) שלו?ואם אתה כבר מוכן להוריד תוכנה ולהתקין אותה, מה כל כך אכפת לך שזה לא יהיה דפדפן?אוקיי, סתם בשביל נסיון אחרון: מה קורה אם אתה לוחץ על התמונה המבוקשת באתר ופשוט גורר אותה לתיקיה או לשולחן העבודה?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים מחבר ווואיי זה עובדדדד אפשר לגרור את זה חבל שלא גיליתם לי מההתחלה.אגב התמונה שאני גורר לדסקטופ נפתחת על ידי תוכנה שנקראת FSVIEWER ועל האייקון של התמונה כתוב BMPאני רוצה שהתמונה שאני גורר לדסקטופ תפתח על ידי תוכנה אחרת שנקראת windows picture and fax viewer (וזה ממש לא אותה תוכנה)איפה אני מגדיר את זה ככה שזה יהיה קבוע ?
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים על לא דבר.שינוי תוכנת ברירת מחדל:לחיצה ימניתפתח באמצעות/פתיחה באמצעות...(בחירת תוכנית...)מצא את התוכנית הרצויה ברשימהסמן את "השתמש תמיד בתוכנית שנבחרה"אישורבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.