עבור לתוכן

חוות דעת מפרט מחשב עד 5000 ש"ח לגיימינג

Featured Replies

פורסם

הוספת 4 ג'יגהבייט זיכרון זה דבר לא הכרחי?.. זה להכפיל את המהירות שבה המחשב שלך יכול להעביר נתונים..

לא...

אני לא רואה איך בשימוש רגיל וגיימינג (כולל מולטיטסקינג) הוא יצטרך יותר מ-4GB זיכרון. זה בטח לא מכפיל מהירות ולא קשור למהירות (ברור שאם הוא עובד את ה-4GB המחשב יהיה ממש איטי)

מתי שהGTX570 יצטרך להתחלף גם הSLI יצטרך..

נכון! אז למה לבזבז יותר כסף על ספק+לוח+כרטיס נוסף+צריכת חשמל, שלא לדבר על בעיות במערך כרטיסים?

פורסם

צודק אני אתקן את עצמי, זה לא פשוט הכפלה של המהירות או משהו בסגנון.

אבל לפעמים כשאתה משחק משחקים תובעניים כמו Crysis או Witcher שדורשים עד 1.5 מגהבייט של זיכרון, וברקע אתה רוצה שתרוץ לך גם תוכנת הורדות, גם STEAM גם Xfire וגם אז פתאום האנטי וירוס נכנס לעבודה - זה מאד נוח שיש לך 8 ג'יגהבייט של זיכרון פנויים לעבודה.

לדעתי זה קצת מיותר לקחת מחשב באזור ה-5K מבלי כבר להכין אותו עם 8GB זיכרון.

פורסם

תוספת זיכרון היא דבר נחמד אבל בהחלט לא MUST. אחרי הכל משחקים של היום הם עדיין ישומי 32BIT מה שאומר שהם לא יכולים לנצל יותר מ2GB זיכרון - מגבלת חומרה.

לגבי כרטיס המסך, אני מסכים עם DANVIS, תוספת הביצועים במערך קטנה בהרבה מתוספת העלויות.

לגבי החנות - המחיר חשוב, אבל ההפרשים לא כל כך מהותיים, כך שזה ממש לא צריך להיות הגורם הקריטי בבחירת חנות. עדיף לבחור שירות טוב וחנות שנגישה לך - וזאת שוב, בהנחה שמדברים על החנויות המומלצות יותר שרמות המחירים שלהן דומות.

מה שכן, כדאי לשים לב הוא שTMS של היום היא בעיקר רשת של מחיר נמוך, שנהנית מהמוניטין הטוב של TMS המקורית שנעלמה לה. זו לא אותה חברה, ומהנסיון שלי לא צמחו פירות מי יודע מה, לעומת TMS המקורית שבאמת היו משכמם ומעלה.

פורסם

על מה אתה מדבר ^? SLI GTX560 לא שווה את הפרש הביצועים מGTX570?

טחחח... הוא מתקרב לביצועים של הGTX590...

והוא אמר שהוא לא רוצה OC, שכחת לומר שגם לכם אין מושג מה יהיה בעתיד, וGTX570 וSLIGTX560 הם אותה ליגה (לא בחוזק) ככה שסביר להניח מתי שהSLI GTX560 יהיה פחות שימושי, גם הGTX570 יהיה כך. בינתיים ובזמן הקרוב הSLI GTX560 יהווה חוויה מקסימלית, לא שהGTX570 כלכך יתקשה.. אבל אני עדיין סבור שSLI GTX560 עדיף גם במקרה הזה.

פורסם

מתקרב לביצועים של 590 או לא - זה לא משתלם. אני הסברתי את דעתי, לשיקול פותח התרד.

פורסם

מה שכן, כדאי לשים לב הוא שTMS של היום היא בעיקר רשת של מחיר נמוך, שנהנית מהמוניטין הטוב של TMS המקורית שנעלמה לה. זו לא אותה חברה, ומהנסיון שלי לא צמחו פירות מי יודע מה, לעומת TMS המקורית שבאמת היו משכמם ומעלה.

חחח...טוב לא ציפיתי ממומחה למפרטים של RSM להגיד משהו אחר:)

פורסם

תוספת זיכרון היא דבר נחמד אבל בהחלט לא MUST. אחרי הכל משחקים של היום הם עדיין ישומי 32BIT מה שאומר שהם לא יכולים לנצל יותר מ2GB זיכרון - מגבלת חומרה.

לגבי כרטיס המסך, אני מסכים עם DANVIS, תוספת הביצועים במערך קטנה בהרבה מתוספת העלויות.

לגבי החנות - המחיר חשוב, אבל ההפרשים לא כל כך מהותיים, כך שזה ממש לא צריך להיות הגורם הקריטי בבחירת חנות. עדיף לבחור שירות טוב וחנות שנגישה לך - וזאת שוב, בהנחה שמדברים על החנויות המומלצות יותר שרמות המחירים שלהן דומות.

ואיזה בדיוק יש לך ניסיון?

נמק בבקשה. הייתי מציע לך לנמנע מדברים מיותרים פה. במיוחד בהתחשב בתדירות שאתה בונה פה מפרטים מאתר אחד בלבד.

פורסם

"מומחה מפרטים של RSM", עשית אותי מינימום הבעלים של RSM. אני מומחה למפרטי מחשב של HWZONE. ואם תעקוב אחרי ההסטוריה של ההודעות שלי תוכל לראות גם שלמעשה, עד שRSM פתחו סניף בכפר סבא, לא שמעתי עליהם והייתי בונה מפרטים בעיקר מKSP.

KIRIL, אני לא חושב שהפורום הוא מקום לכביסה מלוכלכת ולכן אני גם לא אוהב שאנשים פותחים ת'רדים של "דפקו אותי" ושאר זעקות חמאס, כי זה הופך את הפורום לכלי ניגוח וזה לא תפקידו. משמיצים לא מעט את IVORY ואת KSP על היותן רשתות של מחיר נמוך ותו לא, הביקורת שלי על TMS, היא שהיא לא שונה מהן מהותית. אני לא מתכוון לחלוק יותר מדי, ואני לא בא בטענות "דפקו אותי" כי זו לא הסיטואציה, כמו שאני לא בא גם בטענות דפקו אותי אל KSP או אייבורי.

לגבי בניה מאתר אחד, אני לא בונה מפרטים "אקסקלוסיבית" מRSM, אני בונה בעיקר שם כי המערכת מאד נוחה ואינטואיטיבית וההיצע נוח ועדכני עם מחירי שוק מייצגים - לא בהכרח הזולים ביותר, אבל בהחלט מייצגים, ובנוסף בתור לקוח שם אני גם יודע שיש על מי לסמוך. אל תבין לא נכון, גם עליהם יש לי ביקורת. בכל מקרה, בהתחשב בכמות האנשים שבונים מפרטים מTMS וצצים כאלו חדשים כל הזמן, אי אפשר להתכחש לכך שהפורום הזה מוצף במפרטים של TMS, וכמו שזה נראה ומרגיש, לא מעט מבוני המפרטים האלו הם עובדים בTMS עצמה, בדיוק כמו בFXP שהפורום הזה הולך ומתרדר לרמתו, זה פשוט עדיין לא גלוי פה כמו שם. אני עדיין לא מבין למה לא משנים שם את שם המדור ל"מפרטי מחשב מTMS חנות המחשבים הטובה...".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים