עבור לתוכן

מה זה physx ולמה הוא תוקע לי משחק?

Featured Replies

פורסם

בדיוק שליש ממשחקי ה-GPU PhysX שכבר יצאו, מקוטלגים עם metascore של מעל ל-75 (www.metacritic.com)

זה לא כולל את אליס, שקיבל 75. ז"א לא בהכרח כל השאר זבל. בכל אופן, משחקים גרועים יש גם בלי פיזיקס...

אמנם משחקים תומכים GPU במיעוט, אבל אפקטים פיזיקלים כולם אוהבים :) ובסך הכל 326 משחקים כבר בחרו במנוע הזה, עם או בלי האצת חומרה...

פורסם

LANZER עם הפיזיקה לא כזאת טובה בשבילך, בשביל מה אתה מחזיק 8800GT ? אולי תוריד אותו ::)

אני באמת מנסה להבין, אתה אחד מי כמה אנשים בHWZONE שיש להם גם מערך CF\SLI וגם כרטיס 8800GT לפיזיקה, עם הפיזיקה כזה לא שימושי אז בשביל מה חיברת אותו ? רק אל תגיד בשביל ADOBE כי אני לא יאמין לזה בחיים.

פורסם

גם שהיה לי כרטיס לפיזיקס השימוש העיקרי שלו היה בכלל SVIDEO לטלוויזיה היחסית ישנה שהייתה לי בחדר... כרגע אין לי שום כרטיס פיזיקס.... הם זרוקים בארון... חבל על הסלוט שהם תופסים...

סינדרום, 326 משחקים נשמע טוב, אבל צריך להתרכז באלה שיש יתרון בהם ל NV, שהם אלה שתומכים ב GPU PHYSX...

פורסם

פיזיקס זה חרטא גם כשיש וגם כשאין... רוב המשחקים שתומכים בפיזיקס לא תומכים בGPU PHYSX, ואלה שכן בדרך כלל משחקים סוג ד ( חוץ מבודדים )

עם הזמן זה רק מוכיח כמה שהוא מטופש, יוצאים המון משחקים מצופים, אף אחד מהם לא נתמך.. מי כן בזמן האחרון ? אליס ?!

אבל אתם חובבי NV תדחפו את הפיזיקס הזה בכל חור אפשרי ואפילו תשחקו את המשחקים העלובים האלה רק כי הם תומכים... :)

אין לי בעיה עם NV, ההפך, היה לי לא מעט כרטיסים שלהם וגם יהיה בעתיד, אבל פיזיקס זה הדבר האחרון שצריך להזכיר שם...

Mafia II :yelclap:

פורסם

גם שהיה לי כרטיס לפיזיקס השימוש העיקרי שלו היה בכלל SVIDEO לטלוויזיה היחסית ישנה שהייתה לי בחדר... כרגע אין לי שום כרטיס פיזיקס.... הם זרוקים בארון... חבל על הסלוט שהם תופסים...

:kopfpatsch: סתם זרוקים בארון, לא חבל ? לפי הספק כוח שלך אתה יכול בכיף לחבר את הGTX460 ככרטיס פיזיקה, למה שלא תחבר באמת את ה8800GT ואולי תכתוב לנו כתבה איך CF של HD6970 ביחד עם ה8800GT מתפקדים על משחקים שתומכים בפיזיקה של NV, סוג של מבחני ביצועים על המקסימום של כל משחק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים