עבור לתוכן

הארכת כבל וידאו מפלאפון לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך להאריך את הכבל הזה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1879-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-Samsung-Galaxy-S-i9000-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94 לאורך של 10 METER עכשיו יש לי שני מאריכים של 5 METER שהם PL 3.5 (זכר נקבה) אבל כשאני מחבר אותם אליו הם לא עובדים (כשאני מחבר את הפלאפון לטלוייזיה ישר עם הכבל זה עובד) אם אני חותך את הכבל המאריך ואת הכבל של הוידאו ומלחים לדעתכם זה יעבוד ?

ואם כן אז לאן להלחים את זה כי זה 3 חוטים ובPL 3.5 יש רק חוט אחד.

תודה רבה ומקווה שזה בכלל אפשרי

שקד

פורסם

הכבל אמור להיות מסוכך כדיי לא לקלוט הפרעות ורעשים, ואם impedance (סוג של התנגדות) מתאימה כדיי לא לאבד בעצמו את מה שעובר בו

הכבל המאריך לא עובד כי :

הוא לא מתאים באחד מהנתונים האלה (אם הוא ממש קצר זה לא תמיד כזה משנה, אבל כמה מטרים זה משנה מאוד)

באחד מהמתאמים החלפת ביניהם כבלים למשל חיברת audio לחיבור של ה video וכו

אחד מהכבלים מקצר, או כי הוא לא תקין או כי הוא לא מתאים. למשל אם חיברת מאריך PL 3.5 רגיל לפלאפון (שים לב שב PL המקורי של הפלאפון יש 4 מגעים ובכבל המאריך 3, זה אומר שאיבדת אחד ואוליי הוא זה של ה video)

אם תנסה לחתוך את הכבל של הפלאפון וכו' אתה תפגע בתכונות שלוץ יכול להיות שהוא יעבוד ויכול להיות שלא (או שיוריד איכות של התמונה וכו)

אני מציע שתנסה להאריך אם כבל מאריך _איכותי_ מה RCAים ולא מה PL

פורסם

זה לא עובד לך, כי זה לא חיבור 3.5 סטנדרטי. זה חיבור 3.5 עם שני רינגים ככה שיש לו שלושה קווים וסיכוך. במאריך PL יש רק שניים. תאריך מהצד של הRCA כמו שנאמר מעלי, ותשתמש בכבל איכותי, רצוי מבוסס קוואקס, RG59 למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים