עבור לתוכן

"סמארטפון" חדש מבית נוקיה, עם מיגו ובלי כפתורים

Featured Replies

פורסם

הגזמת... SGS גם נחשב HIGH END ,לא? והוא מתומחר ב1400 ש"ח בחו"ל (בערך 400 דולר)

קודם שיכריזו על המחיר באופן רשמי ואז כבר נגיע להחלטה אם כדאי או לא כדאי.

לדעתי כל עוד הוא יהיה במחיר של לא יותר מSGS זה כבר טוב.

• תגובות 105
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

SGS כבר לא HI. הוא היה בדור הקודם. עכשיו הוא MID.

פורסם

הבנתי..

אז HIGH כרגע זה רק סנסיישן ן SGSII ?

פורסם
  • מחבר

ועוד כל מני מכשירים של LG, SE...

פורסם

לSE אין באמת מכשירי High End ,למרות שהARC הוא הדבר הכי קרוב אצלם לזה ,יש לו מעבד חד ליבתי ומסך דיי ממוצע לפי הביקורות ..אבל לLG יש את הOptimus 2X וה3D ויש גם את BLACK ולHTC יש את הEVO 3D והEVO 4G+

פורסם

המכשיר משמש אותי לצילום ומדיה סנטר,הסאונד שלו באוזניות,באפרכסת וברמקול נפלאים הסוללה חזקה.

שימוש ב-OPERA 11 פותר את בעיות הגלישה עבורי,משחקים אינם בראש מעייני עוד אז עניין הגרפיקה זניח מבחינתי.

מערכת מתה או לא עד כה רוב הסמרטפונים עד 1500שח (מעבד 600MHZ A8) גם בעלי חומרה חלשה ולא יכולים

אפילו להציג סרטים כמו שצריך,ה-N8 עולה 1500שח חדש מהחנות ונותן הכול בחבילה אחת.

כמו שציינתם מכשירים עד 1500שח לא שווים הרבה ואין מה להשקיע בהם מבחינה מפרטית הם לא שווים הרבה כלל.

פורסם

כן אבל ב1700-1800 יש את SGS שעדיף בהרבה פרטמטרים על N8... למעשה, הוא עדיף עליו בכל הפרמטרים חוץ מהמצלמה המעולה שיש לN8.

פורסם

ה N8 תומך MKV? כי אם לא, כל מכשיר אנדרואיד הכי בסיסי מציג סרטים ב XVID/DIVX כמו שצריך. (ולפי מה שאני רואה, לא, הוא לא תומך MKV....)

ה ZTE BLADE שקניתי לאחותי ב 800 ש"ח (חדש, לא יד שניה) מציג DIVX ב 480P כמו שצריך. (עוד לא בדקתי 720, ואני בספק שיהיה לי צורך לבדוק) ומדובר במכשיר mid-low end.

בסביבות 1500 שקל יש לך את המוטורולה DEFY שמתהדר במעבד A8 1GHZ ו SGX530. ככה שלא רק שהוא ינגן DIVX/XVID ב 720P בקלות, הוא גם יתמודד יפה עם MKV ב 480P.

פורסם

בשביל מה הוא צריך להריץ 720P על מסך 3.5" ?

לראות סרטים?

פורסם

יש אופציות להוצאת וידיאו דרך HDMI או סתם יציאת TV. יש אנשים שמוצאים את זה שימושי.

פורסם

לא זה ולא זה.

פשוט מאוד- בשביל לחסוך את הצורך בהמרה מעצבנת. אחת הסיבות המרכזיות שבגללן קניתי גלקסי S שיצא זה שאני יכול לזרוק כל פרק של סדרה שיש לי בכל פורמט שיהיה על המחשב, וזה יפעל.

אישית, גם עם מסך 4", אני לא רואה איך אפשר לצפות במשהו ליותר מ 20-30 דקות גג, איזה פרק של סיינפלד וכאלו, ובטח שלא סרטים שלמים...

פורסם

מה דעתכם על התמונה הבאה?

n9-android-2.jpg

פורסם

זה לא מפתיע כל כך.. אין סיבה שחברה בסדר גודל של נוקיה לא תשתעשע באנדרואיד גם לכל מקרה שלא יבוא.

פורסם

מה דעתכם על התמונה הבאה?

::) שכבר הבאתי לינק

http://www.engadget.com/2011/06/24/nokias-android-flirtations-revealed/

::) אני זוכר שאמרתי משהו על זה בהתחלה לא?

זה לא מפתיע כל כך.. אין סיבה שחברה בסדר גודל של נוקיה לא תשתעשע באנדרואיד גם לכל מקרה שלא יבוא.

יש סיבה, ועוד סיבה פשוטה מאוד... יש להם חוזה עם מיקרוסופט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים