פורסם 2011 ביוני 2114 שנים שלוםקניתי השבוע מחשב חדשוהדיסק הקשיח מרעיש כמעט בכל פעולה שאני עושהרעש של גררר כזה מאוד מעצבןלא שומעים מאוורים וכל המחשב חוץ מזה שקטהמחשב הוא I5 לוח P8H67 כ. מסך GTX460דיסק הקשיח הוא של היטאצ'י 7200 32M 1TERAבחנות החליפו לי כבר לדיסק קשיח אחר(היה לי בהתחלה של WD) ושניהם עשו את אותו רעש..בחנות טוענים שזה רעש נורמלי אבל זה לא רעש נורמלימה אני יכול לעשות? מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים כל דיסק קשיח מרעיש ברמה כזו או אחרתזה גם נובע מהמארז ואיך שהוא יושב בפנים ואיך שהוא מוברג למארזאם זה כל כך מציק לך אתה יכול לקנות משתק\מקררכדוגמאתhttp://www.silentpcreview.com/article245-page1.htmlמועבר לאמצעי אחסון.כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים מחבר מה הסיכוי אבל ש-2 דיסקים קשיחים יעשו את הרעש הזה?חוץ מזה הבנתי שההיטאצ'י אמור להיות יחסית שקטוקראתי בלינק שהמשתיק לא משתיק בצורה כל כך מוחלטת..השאלה היא מה במחשב גורם לרעש הזה..אני לא בטוח ששני הדיסקים קשיחים הם פשוט רועשים....
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים מחבר מארז antec two hundredומחבר אני לא יודע, במעבדה חיברואני לא מאמין שזה ברגים וויברציותכי הוא עושה רעש של גררר כזה...וכל שאר המחשב שקט
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר אם אני אחליף מארז זה יכול לעזור?למרות שהרעש עצמו הוא מהכתיבה וקריאה של הנתונים ולא מהויברציות ??
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים אם אני אחליף מארז זה יכול לעזור?למרות שהרעש עצמו הוא מהכתיבה וקריאה של הנתונים ולא מהויברציות ??אם היית יכול להקליט/לצלם כדי שנשמע את הרעש זה יהיה נחמד =]בקשר לבעיה אני חושב שפשוט לא הבריגו לך אותו טוב.בד"כ מבריגים רק מצד אחד של הדיסק, אולי תנסה לשים ברגים גם בצד השני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.