עבור לתוכן

אינטל 510 בנצ'מרק, זה לא תוצאה נמוכה מדי?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כחודש וחצי אינטל 510 120GB, עשיתי לו הרגע בדיקה בתוכנה AS SSD והתוצאה הכללית יצאה מאוד נמוכה יחסית לדיסקים אחרים, או שזה אמור להיות ככה?

intel510benchmark.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ואגב מזה כל הקריאות שבאות אחרי ה SEQ? ה 4K וה 4K-64THRD?

ואם זה באמת תוצאה נמוכה מה עשיתי לא נכון? הגדרתי מהתחלה ACHI והטרים פועל מההתחלה, מה הבעיה?

פורסם

תפרסם בבקשה את שאר המפרט שלך גם כן... בדגש על איזה בקר פועל הכונן.

פורסם
  • מחבר

לוח אם : GIGABYTE 890GPA-UD3H

זכרון - 8GB של PATRIOT

כרטיסי מסך - HD 6870 CF

יש עוד דיסק קשיח רגיל של טרה

ועוד צורב

אני רק יודע שהבקר של האינטל הוא Marvell ומחובר ב SATA 3 ללוח אם, לפחות כך חשבתי אפילו שעשיתי בדיקה ורשום בתוכנה SPECCY שהכונן מחובר ב SATA 2.

Gigabyte%20GA-890GPA-UD3H_top.jpg

פה בתמונה, זה הלוח שלי, הכונן מחובר לאחד היציאות הכחולות, אני די בטוח שזה SATA 3 לא?

פורסם

רק מעצם העובדה שהגעת למהירות של 400+ כבר מעיד על כך שהתוכנה הזו לא אמינה כך שאין לך מה לחשוש, בכל מקרה ביצועים שלך נראים בסדר גמור אם תרצה השוואה:

http://www.guru3d.com/article/intel-510-ssd-review/13

תרד לתחתית העמוד.

4K - מודד את אופן הביצועים של הכונן עם קבצים קטנים קרי ביצועי IOPS.

4K-64Threads - מודד את אופן הביצועים עם קבצים קטנים תוך שימוש ב64 ת'רדים שונים.

פורסם

בשביל לקבל מקסימום ביצועים אתה צריך לחבר אותו ל-SATA 6Gb/s ולא sata 2

פורסם

הוא מחובר לSATA6Gbps.

פורסם

הוא רשם שהוא מחובר SATA 2

פורסם

אני רק יודע שהבקר של האינטל הוא Marvell ומחובר ב SATA 3 ללוח אם, לפחות כך חשבתי אפילו שעשיתי בדיקה ורשום בתוכנה SPECCY שהכונן מחובר ב SATA 2.

רק מעצם העובדה שהגעת למהירות של 400+ כבר מעיד על כך שהתוכנה הזו לא אמינה כך שאין לך מה לחשוש

פורסם

AS SSD לא אמינה בכלל...

גם אצלי היא מראה תוצאות שלא קשורות לעולם :kopfpatsch:

אתה יכול לבדוק ביצועים על HDD TUNE..

פורסם

מאיפה הבאת את השטויות האלה? לא סתם משתמשים בAS SSD ככלי מדידה העיקרי ברוב אתרי הביקורות.

פורסם

הבקר של marvell הוא בקר SATA2 ולא SATA3

שאר הבקרים (אלו שמגיעים עם הצ'יפסט) הם SATA3

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3420#sp

South Bridge:
6 x SATA 6Gb/s connectors 6 supporting up to 6 SATA 6Gb/s devicesSupport for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, and JBOD

GIGABYTE SATA2 chip: 
1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD

פורסם

רק שהוא ציין חיבר אותו לחיבור הכחול בתמונה קרי הבקר הNative, הוא לא ידע שזה לא הMarvell.

פורסם

הוא התכוון שהבקר של ה SSD הוא marvell 6G

אבל אם יצא לו בתוכנית הבדיקה שהוא מחובר SATA 2 כדאי שיבדוק אולי יש בעיה.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה SPECCY הוא אכן כותב לי שהדיסק מחובר SATA 2, אבל אני לא יודע עד כמה התוכנה אמינה, יש עוד תוכנות שאפשר לבדוק איתם האם הדיסק קולט SATA 2 או 3? זה מוזר פשוט כי הדיסק מחובר לחיבור SATA 3 בדוק.

פורסם

אני לא מבין מה אתה שובר את הראש הרי רשום לך בבירור בלוח האם שהיציאות הכחולות הן SATA6Gbps וגם אתה מקבל את התוצאות שאתה אמור לקבל בשביל המהירות הזו אבל בכל זאת אתה בוחר להאמין לאיזה תוכנה שאף אחד לא משתמש בה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים