עבור לתוכן

התנסות עם פיירפוקס 5

Featured Replies

פורסם

מישהו כאן מהפורום התנסה עם הגירסה החדשה?

(יצאה היום גירסת התנסות).

מי שהתנסה מוזמן לשתף את חוויותיו עם הגירסה החדשה.

פורסם

איזה כבר שינויים כבר הם הספיקו לעשות? שטות גמורה שהם מוציאים את 5 כמה חודשים אחרי שהוציאו את 4.

פורסם
  • מחבר

לי עדיין מפריע העניין של הלשוניות. כאשר אני פותח מעל ל5 לשוניות, כל הדפדפן מתחיל להתקע וגורם למחשב להתקע..

מקווה שב-5 סידרו את הבעיה , אני אוריד כאשר זה יצא רישמי (יום שלישי).

פורסם

איזה כבר שינויים כבר הם הספיקו לעשות? שטות גמורה שהם מוציאים את 5 כמה חודשים אחרי שהוציאו את 4.

זו תסמונת קנאת כרום. מפתחי פיירפוקס החליטו שגם הם רוצים להוציא גרסה חדשה כל חודש וחצי, גם אם אין בה שינויים משמעותיים.

בעוד שנתיים נראה את פיירפוקס 21 יוצא לצד גוגל כרום 28. מה יקרה עוד 10 שנים? נשאיר לדמיון..

פורסם

למספר של הגרסא אין כל משמעות היום, זה כבר ממש לא קשור לכמות התכולות החדשות שיש. אפשר לדמיין שזה 4.1.

הדבר היחיד שזה נותן זה יותר באזז בחדשות.

מה שמבאס זה התאמת התוספים לגרסא החדשה..

פורסם

אצלי עידכן אוטומטי ל5 בגלל שאני התקנתי במקור BETA.

זה בדיוק כמו 4 וכל התוספים שעובדים עם 4 עובדים גם עם זה (לפחות אלו שמותקנים אצלי).

בנתיים גרסאות BETA 5 הם יותר סדרת עידכונים ל4 ולא משהו חדש ושונה.

פורסם

עם 5 כבר הרבה זמן (אעבור ל6 עוד שבועיים~)

לזה עם הלשוניות, כנראה הבעיה אצלך כי אצלי גם עשרות לשוניות זזות חלק

פורסם

העניין הוא שעברתי לפיירפוקס 3 מ-2 זה היה רגע כיפי כזה. כי היו המון שינויים (לא התנסיתי בבטא). כנ"ל לגבי מ-3 ל-4. ועכשיו מ-4 ל-5 זה סתם מטופש, קצת מאכזב אפילו.

פורסם

לדעתי מוזילה לא צריכה לנסות לעמוד בקצב של גוגל, אבל בהחלט לעדכן לעתים יותר קרובות (ובטווח של תת גרסה, כלומר העדכון של FF5 היה צריך להיות 4.1 וכו').

לי עדיין מפריע העניין של הלשוניות. כאשר אני פותח מעל ל5 לשוניות, כל הדפדפן מתחיל להתקע וגורם למחשב להתקע..

מקווה שב-5 סידרו את הבעיה , אני אוריד כאשר זה יצא רישמי (יום שלישי).

אין למוזילה מה לסדר, היות והכל בסדר ב- FF4. אני עכשיו עם כ- 50 טאבים, והכל מהיר וחלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים