פורסם 2011 ביוני 1814 שנים שלום לכם! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינרנט ואיתה התחלתי להוריד יותר ויותר סרטים בHD,במחשב שלי יש 200GB ואת האמת, מילאתי אותם מהר מדיי. יש לי מחשב ישן, 80 GB זיכרון פנימי שסידרתי ושמתי מתחת לטלויזיה (LCD 37), אני אקנה כבל השבוע ואחבר אותו ואעביר לשם סרטים. בגלל ש80 ג'יגה זה כלום אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB שישמש אותי לראות סרטים בטלויזיה. השימוש בכונן הולך להיות ככה, אני אחבר את הכונן אל המחשב ואוריד מהטורנט ישירות אל הכונן, אז רציתי לשאול אם זה מעשה טיפשי או לא. אני אעביר את כל הסרטים אל הכונן ושם יהיו כל הסרטים שלי. אז השאלה כרגע אם הרעיון של הורדת הסרטים ישירות אל הכונן הוא רעיון טוב, ואיזה כונן בגודל 1TB יהיה אמין ויעיל. תודה רבה
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים שלום,אישית אני לא משתגע על כוננים חיצונים - ביחוד לפי מה שנראה לי שאתה לא הולך לנייד את המידעדיסק קשיח חיצוני לעולם יהיה פחות אמין מאשר דיסק קשיח פנימיאם כל רצונך הוא באחסון מאסיבי - קנה דיסק פנימי של טרה (וככל הנראה שהוא יהיה יותר מהיר\אמין מהדיסק הנוכחי שלך - אז כדאי שתתקין עליו את המערכת)אם בכ"ז החלטת על דיסק חיצוני - זה לא רעhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743395כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים לטווח רחוק יותר כפי שאני עשיתי לא מכבר,אפשר לקנות מארז לדיסק קשיח באזור 150-180 ש"ח עם חיבור USB3 ודיסק קשיח פנימי בגודל/תקציב רצוי שכאשר יתמלא, אפשר יהיה להוציא אותו ובמקומו להכניס דיסק אחר.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים אתה הולך לחבר את הכונן ישירות לטלויזיה? אם כן, תבדוק תאימות לקריאת קבצים\כתוביות וכולי. בנוסף קשיחים 2.5" לא מומלציםעקב היעדר חיבור לחשמל ובעיות מתח פוטנציאליות מה-USB.לא מבין את הקביעה כי קשיח חיצוני יהיה פחות אמין (מדובר בקשיח פנימי רגיל בתוך מארז). אולי בגלל הניוד הוא חשוף יותר לבעיות.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים דיסק קשיח חיצוני לעולם יהיה פחות אמין מאשר דיסק קשיח פנימיקביעה מעניינת... תוכל לפרט מדוע?יש היום דיסקים חיצוניים של 2T ב-450 ש"ח.
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים לטווח רחוק יותר כפי שאני עשיתי לא מכבר,אפשר לקנות מארז לדיסק קשיח באזור 150-180 ש"ח עם חיבור USB3 ודיסק קשיח פנימי בגודל/תקציב רצוי שכאשר יתמלא, אפשר יהיה להוציא אותו ובמקומו להכניס דיסק אחר.אתה צוחק נכון?למה לקנות USB3 כשהדיסק צוואר בקבוק?
פורסם 2011 ביוני 2114 שנים אתה צוחק נכון?למה לקנות USB3 כשהדיסק צוואר בקבוק?א. אני משתמש במארז החיצוני לחיבור ישיר למזרימדיה (Streamer)ב. קצב העברת הקבצים מהדיסק לכונן USB3 עם חיבור ל USB3 מהיר יותר מהעברת קבצים בכל דיסק קשיח פנימי שיש לי.ג. איזה צוואר בקבוק ? הדיסק משמש לאחסון קבצי מולטימדיה והוא המהיר מבין הדיסקים שיש לי.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים קביעה מעניינת... תוכל לפרט מדוע?דיסק קשיח פנימי נמצא בתוך המחשב ולא זז יותר מדידיסק קשיח חיצוני זז - אם במצב כבוי או במצב פועל - מה שלחלוטין הופך אותו ללא אמיןקרה לך פעם שהחתול\ילד\עיזה (במקרה שלי גם ילד וגם חתול) הפילו לך את הדסיק מהשולחן בזמן שהוא פועל - ובכן בדסיק פנימי זה לא יכול לקרות.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים עם 3 ילדות ו-4 חתולים זה מעולם לא קרה לי. הדיסק החיצוני יושב מאחורי המחשב והמסך במקום יציב, מוגן ולא נגיש.דווקא היותו מחובר למקור מתח נפרד דרך שנאי והעובדה שהוא אינו תלוי למשל ביכולת הקירור של המארז משפרים את השרידות שלו לדעתי.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים רק חשוב לבדוק שלא דוחפים בפנים איזה ג'אנק.לכן אני מעדיף לקנות דיסק קשיח איכותי, וקופסא.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים עם 3 ילדות ו-4 חתולים זה מעולם לא קרה לי. הדיסק החיצוני יושב מאחורי המחשב והמסך במקום יציב, מוגן ולא נגיש.דווקא היותו מחובר למקור מתח נפרד דרך שנאי והעובדה שהוא אינו תלוי למשל ביכולת הקירור של המארז משפרים את השרידות שלו לדעתי.^^^^^מסכים ב 100%.אצלי הדיסק כשהוא ליד המחשב נמצא מאחורי המסךובסלון כשהוא מחובר למזרימדיה הוא סגור בכוננית של המערכת.חוץ מזה, מארז חיצוני מאוד נוח כשאתה רוצה להחליף דיסק ואני מכיר זאת לאורך שנים.לדוגמה, בעוד שנה/שנתיים כשנפח אחסון של 1TB יהיה קטן מידי ותרצה דיסק אחר.תוכל לשלוף את הדסיק מהמארז, לאחסן אותו עם הסרטים ולהכניס דיסק אחר,במקום לקנות דיסק חיצוני נוסף שתופס נפח על השולחן או להוסיף עוד דיסק פנימי למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.