פורסם 2011 ביוני 1814 שנים אוקיי. למתחילים שבנינו באלקטרוניקה,הנה מדריך לקריאת נגדים בסימון בנ"ל בצבעים הכל הוכן ע"י למען הפורום! D:
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים נחמד, אבל לא מדוייק ולא מלא. איך למשל תקרא עם מה שכתבת ערך של נגד; שחור חום זהב זהב? או ערך של נגד עם חמישה וששה צבעים? הצבע השלישי הוא מכפיל, ולא מספר אפסים.
פורסם 2011 ביוני 1814 שנים הצבע השלישי הוא מכפיל, ולא מספר אפסים.צודק, אבל אתה יודע... פוטטו פטטה...אותו הדבר
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר צודק, אבל אתה יודע... פוטטו פטטה...אותו הדברצודק.מכפיל,בעשר.מספר אפסים.חוץ מזה,כאלה של 5 לא נפוצים,ועל 6 פסים מעולם לא שמעתי.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים חוץ מזה,כאלה של 5 לא נפוצים,ועל 6 פסים מעולם לא שמעתי.זה שלא שמעת לא אומר שזה לא קיים. זה קיים בעיקר במערכות שמיועדות לפעול בשינויי טמפ' מאוד גדולים כך שיש חשיבות להתנהגות הנגד בטמפ שונותוכן ZIGGYMAN, זה אותו דבר גם בדוגמה שנתתבעיקרון אתה צודק... זה מכפיל בעשר בחזקת הערך של הצבע, כשזהב שווה 1- וכסף שווה 2- וכל שאר הצבעים כמו שרשוםאבל שוב- אתה יכול להגיד שזה גם מכפיל בעשר כמה פעמים.. כמה? לפי ערך הצבעאתה יכול להגיד שזה מזיז את הנקודה העשרונית ימינה או שמאלה מס' צעדים כתלות בצבעואתה יכול להגיד שאתה מוסיף אפסיםהכל אותו דבר מבחינה מתמטית ואני בטוח שאתה יודע את זה, אני רק אומר שאין מה להתפס איתו לקטנות בקטע הזה.... מבחינת הפרטים אתה צודק.... הפרטים שאתה הבאת הם המלאיםשבוע טוב...
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אגב ZIGGY.... לא שוויקיפדיה היא המילה האחרונה.... אבל בכל זאת הלכתי ובדקתי שם עכשיו וזה הציטוט משם:"הצבע השלישי מסמן את מספר האפסים שיש להוסיף לשתי הספרות הראשונות"למרות שיותר נכון להגיד מכפיל...
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים אתה מוזמן לערוך ולתקן... הנה משהו מוסמך "קצת" יותר http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_color_code וגם מצאתי שם משהו מועיל Bad beer rots our young guts but vodka goes well – get some now.
פורסם 2011 ביוני 1914 שנים מחבר אתה מוזמן לערוך ולתקן... הנה משהו מוסמך "קצת" יותר http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_color_code וגם מצאתי שם משהו מועיל קצת.טיפה (: טוב. נערוך ונתקן כשיהיה לי כוח וזמן.(עוד יומיים בחופש...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.