עבור לתוכן

לגבי כרטיסי מסך.

Featured Replies

פורסם

כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH???

XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

1680x1050 הרוולוציה

וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

פורסם

HD 4850 יותר חזק מ HD 5570. לגבי BC 2 הוא תלוי לאו דווקא בכרטיס מסך, אבל גם במעבד.

מה שאר המפרט. באיזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

המסך של 23 אינז

ואני בונה מפרט מחשב עם מעבד AMD 6 והלוח אם יש לו 4 חיבורים לכרטיסי מסך וגם מתאים לחיבור.

פורסם

ארבעה או שלושה או.. שני HD4850 פשוט רעיון גרוע, Scratch that.

אם יש לך מסך 23" ברזולוציה 1920X1080 ומערכת מבוססת משושה ליבות (לא בחירה הכי חכמה לגיימינג).

נכון להיום מה שנותן את היחס הטוב ביותר פר כח גרפי לכסף שלך יהיה ללכת על כרטיס מסך HD5850 שמוכרים יחסית בזול (איזור ה700 שקלים). אני לא רואה סיבה לטפס גבוה יותר אבל אם אתה רוצה ממש ללכת על מערך HD6850CFX זה הכי גבוה שהייתי ממליץ לך. הביצועים בשמיים כמעת בכל מקרה נתון. אפשרות נוספת היא ללכת על כרטיס כמו GTX570 שיירד יפה במחיר, יספק פחות כח מאשר צמד HD6850 אבל מהווה פתרון אלגנטי יותר. עוד בחירה אחרונה שאפשר לשקול תהיה HD6950 באיזור המחיר הזה. אבל שוב, ביחס ל750 שקלים שתשלם על HD5850 לא מדובר על עסקאות סופר-משתלמות

פורסם
  • מחבר

ו ה 5750 ב 23 אינז?

חשבתי שאם אני ישים כמה כרטיסי מסך נגיד 1GB היה לי 4GB וכל הנתונים היו כפולים אבל זה לא נכון.

פורסם

הלוואי והמצב היה כזה, אבל גם במערך זה ממש לא משנה כמה כרטיסי מסך תשים המערך תמיד ישתמש בכמות הזכרון הנמוכה ביותר. HD5750 כרטיס מתיישן אין לי מושג איך הגעת אליו אבל הוא לא קרוב לכרטיסים שציינתי.

אם אתה רוצה שאמשיך לשאול שאלות ואתה תמשיך להזרים כמויות קטנות של מידע אפשר להמשיך את הדיון

או, שאתה יכול לפרט על תקציב על מאיפה ואיזה ספק יהיה שם ואז נתאים את הפתרון הכי טוב בהתאם לדרישות שלך

פורסם
  • מחבר

התקציב שהיה הוא 200$ אפשר לחרוג ב 50$

הספק 650MW או 700

ויש לי מחשב נייד עכשיו.

הכרטיס מסך שיש לי הוא GT 230M ופעם הייתי משחק BFBC2 על מדיום ועכשיו אחרי פרישה אני משחק על LOW וזה כמו איכות HIGH!!! לא משקר.

פורסם

ספק צריך להתאים אחרי שיש מפרט סופי, לא מראש.

אתה קונה בניואג בחו''ל או מה?

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחו"ל אני רק יכול להגיד לך כמה דברים מהפרט.

GIGABYTE GA-990FXA-UD5 Motherboard

מעבד AMD Phenom II X6 1100T

זיכרון

פורסם

בניואג ב-180 דולרים מוכרים את HD6870 הנהדר של HIS. מבצע סופ"ש

עם ריבייט ב230$ יש לך את HD6950 רפרנס של HIS, נפתח לHD6970 לפי מה שידוע לי

פורסם
  • מחבר

אבל של HIS הוא חזק כמו ה 6950 שלSAPPHIRE ?ועוד 4 חודשים או כמה חודשים המחיר שלהם ירד? לפחות משמעותית?

פורסם

לכל החברות אותו כח אלא אם הוצהר אחרת (המהרה במפעל), ההבדלים הם בעיקר בבאנדל ובקירור הכרטיס אלא אם שוב, הוצהר שאין.

כמו שהדתיים אומרים, עוד 4 חודשים אלוהים גדול. כרגע אין פרטים על Southern Islands שיכולים לעצור או לשנות משהו

פורסם
  • מחבר

אז עוד 4 חודשים יעברו או כמה אז אני ירד למחיר של המבצע נכון?

הקירור לא משנה לי כי אני תמיד קונה לכרטיסי מסך מאווררים נפרדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים