עבור לתוכן

איך לבחור חברת קידום אתרים אמינה

Featured Replies

פורסם

ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם),

כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי.

מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית?

תודה!

פורסם

בפשטות? אין. כל מי שמבטיח לך מקום מסוים בגוגל (חוץ מגוגל עצמם...), משקר. החברות האלו עובדות עם ספאמרים וספאמבוטים, ככל שניהול פורומים ואתרים באינטרנט יעיל יותר, אותם ספאמרים וספאמבוטים יחסמו מהר יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שכולם עובדים על בלאק-הט, אני יודע שהרבה חברות עושות קידום אתרים "נקי" (לא מפרסמות יותר מידי במקומות אסורים/שיכולים להמחק, עושים אופטימיזציה לאתר, בונים דפי נחיתה/אתרים/בלוגים אחרים שמקשרים לאתר וכו'), seo זה תחום רחב ויש המון דרכים נקיות/לא נקיות.

אני פשוט צריך למצוא חברה אמינה שעובדת בדרכים נכונות ושיש לה מספיק ידע בתחום לא לעשות לנו בעיות/הפתעות בעתיד.

פורסם

מעקב

פורסם

אם יש כאלו נורמליות, אני אשמח אם מישהו יראה גם לי איפה יש אחת.

כבר מספר פעמים חיפשתי בשביל עסקים של בני משפחה, אף פעם לא הייתה תוצאה חיובית משמעותית כלשהי, בטח לא ביחס לכסף ששולם.

פורסם
  • מחבר

התמורה לכסף תלויה בהכנסות/קהל יעד.

אם זה עסק מקומי אז גם 300 דולר בחודש לא בהכרח יביא תמורה.

אם זה עסק שמגלגל מיליונים, להביא אותו לדף ראשון בגוגל במילות חיפוש אטרקטיביות לגמרי יצדיק גם הוצאה של 10,000$ בחודש.

אבל עוד פעם, הבעיה שלי כרגע זה לסנן את החברות הלא אמינות, יש המון שכן יודעים את ה"תיאוריה" ומה בעיקרון מקדם בגוגל, אבל לא מקצועיים מספיק בשביל לדעת את כל הפרטים מה שיכול (ולצערי באמת גורם) לדחיקה של האתר לדפים רחוקים יותר מאשר הוא היה מגיע אליהם לבד בלי שום קידום.

פורסם

האמת? יש דרך מאוד פשוטה.

חפש בגוגל "קידום אתרים בגוגל", ותקבל רשימה מדורגת מהכי טוב להכי פחות טוב בתחום.

מן הסתם, בדפים הראשונים תמצא את האתרים הטובים, הותיקים, שספאמרים שסתם מקדמים בשיטות לא נקיות לא יצליחו להוריד כל כך בקלות...

ואלה שכן משתמשים בשיטות לא תקינות נחסמים מאוד מהר, ולא תמצא אותם בדפים הראשונים.

אבל מניסיון אני אומר לך, שיש לזה גם מחיר: ככל שאתה מתעסק עם מי שנמצא יותר למעלה, ככה הוא ידרוש הרבה יותר כסף...וזה לא בהכרח מאוד מוצדק(אתה לא יכול למשל לדעת אם ההפרש בין החברה במקום הראשון לחברה במקום השני הוא מאוד משמעותי, אבל יכול להיות הפרש עצום במחיר).

ואגב, אם עוד לא עשית את זה, תקרא את המאמרים שבאתרים האלה ונסה קודם לקדם לבד...יכול מאוד להיות שתגיע לתוצאה שאתה רוצה ולא תצטרך לשלם אלפי שקלים על קידום האתר, וגם אם תצטרך לשכור מישהו שיקדם לך את האתר - זה כנראה יעלה לך הרבה פחות אחרי שעשית חלק מהעבודה.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים