עבור לתוכן

מהו המחיר המקובל לפיתוח אתר?

Featured Replies

פורסם

הי,

מה מקובל לגבות בהתחשב בתנאים הבאים:

1. אתר פורטפוליו קטן (4 -5 דפים)

2. תומך בכל הדפדפנים העיקריים (IE 7+,CHROME,FF)

3. רץ על JOOMLA

4. אני מקבל PSD מוכן.

תודה מראש.

פורסם

חברות לוקחות על אתר עם CMS ועיצוב יחודי בין 5500-7000 ש"ח.

אתה אומנם מקבל עיצוב אבל עדיין צריך ליצור טמפלט, אז לא הייתי לוקח פחות מ 3000

פורסם

המחיר לכזאת עבודה היא בסביבות 1500 שקל (כשרוב התשלום הוא בגלל האיזוטריות של ג'ומלה בשוק הישראלי).

פורסם

1500 ש"ח זה מחיר לאתר ג'ומלה עם טמפלט מוכן.

פורסם
  • מחבר

אז רק לוודא שהבנתי, אם זה אתר ג'ומלה עם טמפלט מוכן של ג'ומלה, זה 1500, אבל אם זה טמפלט שצריך לעבור המרה זה 3000?

פורסם

אין חוקים, על עבודה שאחד יקח 1500 אחר יבקש (ויקבל) 5000.

כדאי לנסות להעריך את זמן העבודה שנדרש לביצוע.

בכל מקרה יש הבדל גדול בין שימוש בטמפלט מוכן לבין בניית טמפלט.

אני מציע לך להסתכל על מחירים שחברות גובות על אתרים עם cms, יש הרבה כאלה גדולות וקטנות, ולרובן יש מחירון באתר.

פורסם

איזה עוד דברים צריך באתר? איך ניראה התוכן? כמה עבודת JS יש לך?

קח בחשבון שאתה מקבל רק את הPSD ועדיין יש לך להמיר אותו, זה עלול לקחת לא מעט זמן, תלוי בעיצוב

בהצלחה

פורסם

מיפוי PSD לא עולה יותר מ-200 ש"ח + מדובר בהתאמה נקיה לג'ומלה שזו מערכת מוכנה. אז לא יותר מ-1000 ש"ח... (מעל לזה זה כבר לא הוגן לדעתי, לא לוקח הרבה זמן להתאים עיצוב לג'ומלה)

פורסם

אז כמה אתרים כאלה צריך לעשות בחודש כדי להתפרנס?

8-10 כדי להגיע לשכר ממוצע בשוק.

אם זה העיסוק העיקרי שלך אז במחירים האלה אתה תפשוט רגל מהר מאד.

מה גם שהעבודה לא כוללת רק מיפוי PSD אלא כמה דברים נוספים כמו התקנת המערכת ומודולים וקונפיגורציה שלהם בין השאר.

העובדה היא שלא כל אחד יכול לבצע את העבודה ולכן פונים לבעל מקצוע.

התשלום הוא לא רק על כמה זמן זה לוקח (ואלף שקלים לא מכסים את הזמן הזה), אלא גם על הידע שלך.

פורסם

אין מה לעשות, מצד שני אתה לא יכול לדרוש סכום גבוהה יותר ממה שזה באמת שווה.

עם קצת ידע כל אחד יכול להתאים עיצוב לג'ומלה, ואין פה עניין של ידע מטורף שצריך לשלם עליו.

אין באמת מתנות חינם, אם אתה לא מתאמץ אתה לא תעשה 10,000 ש"ח בחודש רק מפרוייקטים...

פורסם

לך יותר בסיסי, אני לא עובד עם ג'ומלה אז קשה לי להעריך שעות עבודה של הפרוייקט הזה.

כמה שעות אתם מעריכים שהפרוייקט ידרוש? באמת העיניין העיקרי פה שמוריד את המחיר זה העובדה שלא נשמע שיש כמעט קוד כתוב אישית, הכל זה דברים בסיסיים למדי.

פורסם
  • מחבר

אין מה לעשות, מצד שני אתה לא יכול לדרוש סכום גבוהה יותר ממה שזה באמת שווה.

עם קצת ידע כל אחד יכול להתאים עיצוב לג'ומלה, ואין פה עניין של ידע מטורף שצריך לשלם עליו.

אין באמת מתנות חינם, אם אתה לא מתאמץ אתה לא תעשה 10,000 ש"ח בחודש רק מפרוייקטים...

אני לא כ"כ מסכים, רוב האנשים שפונים למישהו שיקים להם אתר, אין להם ידע בתכנות מכל סוג שהוא ובשבילם זה סינית, ולכן הם פונים למי שיש לו ידע ועל ידע משלמים.

1000 ש"ח נשמע לי סביר אם זה היה טמפלט רגיל, אבל ג'ומלה מוסיף עבודה ודורש כישורים קצת שונים ונראה לי ש - 2000 לא יהיה מוגזם.

פורסם

הם פונים למישהו עם ידע, זה נכון, אבל תלוי איזה ידע, יש ידע ויש ידע. המחירים ההוגנים, לדעתי לפחות, באים לפי גודל המאמץ. ולהלביש עיצוב על ג'ומלה הוא לא אותו המאמץ שמושקע בלתכנת מערכת מותאמת מא' עד ת'.

נאמר מניסיון כמובן. לכן אני חושב ש-1000 ש"ח זה מחיר טוב, אפילו עדיין גבוהה מדי. אני אישית הייתי לוקח על זה 700-800 גג.

פורסם

יש בשוק חברות שיקחו ממך סכומים של 5,000 ש"ח ומעלה, עבור "אתר תדמית" שהוא לא יותר מאשר 5 דפי HTML סטטיים, גם קצת תמונות.

הכל הכל הכל זה שיווק. כמה שאותה חברה/מתכנת רוצים לבקש.

המחירים יכולים לנוע מאפס ש"ח ועד מיליון.

אין "מחירון לוי יצחק" לבניית אתרים.

פורסם

כן זה פשוט אבסורד,

בתור עסק עדיף להיות בלי אתר בכלל מאשר אחד שיבריח לקוחות :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים