עבור לתוכן

Rumour – Half-Life 3 confirmed, Episode Three and Four cancelled

Featured Replies

פורסם

UPDATE: Valve's Doug Lombardi responded to this rumor in about as clear a way as we could hope for: "This is fiction (aside from the fact that Mike D is a real person)." Well, back to the waiting game, everybody.

פורסם
  • מחבר

כן, כרגיל.

הם פשוט אוהבים להכחיש כל דבר שקשור לסדרה

אז מה הם עובדים של לעזאזל?

פורסם

הצחיק אותי השילוב של rumour עם confirmed במשפט אחד.

פורסם

זה לבד רמז שמשהו בסיפור הזה חשוד :xyxthumbs:

ל VALVE יש היום הרבה משחקים חוץ מ HL, בשנים האחרונות הם בחרו לקדם רעיונות חדשים (מקהילות האינדי והמודרים). הם לא רוצים להיות THE HALF LIFE COMPANY (כמו ש ACTIVISION הפכו ל COD COMPANY ובאנג'י ל HALO COMPANY).

היו להם גם רעיונות טובים כמו PORTAL ו L4D אז אין כל כך על מה להתלונן, את הרעיון של DOTA אני פחות אוהב אבל שיהנו.

אלה שפיתחו את אימפולס אמרו שההחזקה של STEAM פוגעת ביכולת של VALVE להוציא משחקים וכניראה שהם צדקו, מאז TF2/EP2 כל המשחקים של VALVE הגיעו ממפתחות אינדי כמו TRS (שלפי THQ עובדים עכשיו על משחק מאוד מעניין) ו digipen שהיא אחת המכללות הטובות בעולם בכל מה שקשור ל-"אומנות משחקי הוידאו" ומשם הגיעו המפתחים של פורטל.

הם לא יבטלו את EP3, הוא יצא בסופו של דבר ובעזרת השם גם יהיה האחרון שישתמש בסורס. זה גם משהו שלא חושבים עליו, הגיוני שהם עובדים על מנוע חדש מה שגוזל מהם דיי הרבה כוח עבודה, זה לא שיש להם מלאי כל כך גדול של עובדים.

נ.ב.

לפי מה שכתוב פה עובדים ב VALVE כ 260 אנשים

http://www.ausgamers.com/features/read/3037280

דיי עונה על השאלה למה כל משחק בפיתוח מאה שנה לפני שהוא יוצא.

פורסם
  • מחבר

המייסדים שם הקימו את וואלב אחרי שעזבו את מיקרוסופט כי רצו לעשות משהו שהם אוהבים- לפתח משחקי מחשב

אחרי ההצלחה הגדולה והכסף הגדול מסטים נראה לי שהם איבדו את ההתלהבות מפיתוח משחקי המשך ל HL

פורסם

לא ניראה לי, הם עדיין מאוד מעוניינים בפיתוח של המשחקים. יש להם את אותה בעיה שיש להרבה חברות פרטיות אחרות, חוסר בעובדים.

תחשוב שרק אחרי שהם סיימו את HL2 הם הגיעו ל 60 עובדים. 60 עובדים שעבדו על STEAM, HL2 ו TF2 וכמובן גם חשבו קדימה על EP1 ו EP2.

אז נכון עכשיו הם 260 אנשים והם עובדים בערך על אותו מספר של פרוייקטים אבל תחשוב על הגודל של STEAM היום, עסק כזה לבד דורש מספר לא מבוטל של עובדים, תוסיף על זה 2-3 משחקים בפיתוח ואתה רואה שגם היום הם עובדים בקבוצות מאוד קטנות ועובדה קשה ורצופה.

זה מדהים שהם הצליחו להוציא כל כך הרבה משחקים בשנים האחרונות, רוב החברות הגודל הזה התקשו להוציא יותר מ 2-3 משחקים (3DR לא הצליחו אפילו אחד, ID הצליחו משחק אחד ב 10 שנים, EPIC הוציאו הרבה UT ו GEARS אבל ההבדלים בין משחק למשחק דיי קטנים והתמקדו יותר בשיפור של הגרפיקה).

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שהם השתמשו באותו מנוע,מה שכמובן קיצר את הזמן משעותית לעומת חברות אחרות .

פורסם

אלקס ואני כבר נשואים, אני מצטער אבל אני לא מרשה לה לשחק ב EP3! ;)

במקום אלקס נתתי לבלונדינית לשחק ואני חייב לציין שהיא משחקת יותר טוב!

יאאלה וואלב הוצאתם לאנשים את הנשמה מהמסך של המחשב! קדימה תזיזו עניינים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים