עבור לתוכן

איזה כרטיס הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה, 9600GT או 8800GTS ?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלו הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה של NVIDIA, ההגדרה הנכונה יותר היא מי מבין השניים הכי חזק, מי מבין השניים הכי חסכוני באנרגיה, ומי מבין השניים הכי קריר מבחינת ליבה ? על אחד מי הכרטיסים יורכב קירור DUO ORB של TT ככה שהקירור לא כזה משנה.

ראוי לציין שזה יורכב על מערכת "בולדוזר" אשר יתבצע אליה בנוסף OC קל-בינוני, וכרטיס מסך הHD6970, לכן חשוב כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל.

הספק כוח יהיה הספק שלי כרגע הHEC WIN+ 700W ולקראת סוף השנה יקנה ספק חדש הANTEC HCG 900W שיאפשר לי לבצע OC גבוה סביב ה4.5GHZ ואולי חודש חודשיים אחרי זה יקנה כרטיס פיזיקה חזק יותר בסגנון הGTX460 1GB SE אבל על זה אני כבר יפתח נושא חדש לקראת סוף השנה.

פורסם

לפי מגוון כרטיסי המסך זאת כנראה מערכת שמיועדת למשחקים. למה שתרצה בולדוזר שיוצא בעוד כמה חודשים למערכת משחקים?

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את מעבדי הAMD ואין לי כוח אפילו להסביר למה בדיוק AMD, אני רוצה להרכיב מערכת גיימינג עם מעבד "בולדוזר" זה הכל, הקטע שאני רוצה לקחת את הכרטיס HD6970 או הדור הבא אחריו ואני לא רוצה לוותר על הפיזיקה של NVIDIA.

אז מי מבין השניים הכי טוב לחישובי פיזיקה ?

פורסם

סליחה שאני לא עוזר - אבל למה הכוונה בחישובי פיזיקה?

סימולציות של חוקים פיזיקליים של העולם למשחקים?

פורסם

הוא מתכוון לכרטיס מוקדש או ייעודי אם תרצה, שיחשב PhysX של NVIDIA במשחקים תומכי GPU PhysX.

אנשים רבים אומרים סתם פיזיקה ואז צריך לנחש אם הם מתכוונים ל-NVIDIA PhysX או שהם חושבים שכל אלמנט פיזיקאלי שהם רואים במשחק באמת מחושב ע"ג ה-GPU. בבקשה לנסות להתאמץ קצת ולהחליף בלקסיקון "פיזיקה" ב-PhysX כשמדברים על הטכנולוגיה הזאת של NVIDIA.

לגביי העניין של מערכת AMD שיעשה מה בא לו שיבושם לו, גם אם אין שום סיבה לוגית לכך ומעבר לכך מדובר בבזבוז כסף או החלטה גרועה. כסף שלו.

לגביי 9600GT או 8800GTS לא ציינת אפילו אם מדובר בG80 או G92 אבל אם יש התלבטות ההגיון אומר G80 בעל 320\640MB. במקרה הזה עדיף 9600GT, אם לא מסיבת ביצועים אלא לפחות מהסיבה שהוא יותר "אקטואלי" לדרייברים.

אגב עצם העובדה שאתה מוסיף כרטיס ייעודי של NVIDIA במערכת בה הכרטיס הראשי הוא AMD ממש לא אומר שב-100% מהכותרים התומכים ב-PhysX מכרטיס ייעודי תקבל תמיכה, ידועות לי בעיות במשחקים כמו Mirror's Edge או באטמן ששם אולי דרושות קצת מודיפיקציות או הגדרות ידניות על מנת לגרום לטכנולוגיה לעבוד כמו שצריך במצב כזה

פורסם

אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלו הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה של NVIDIA, ההגדרה הנכונה יותר היא מי מבין השניים הכי חזק, מי מבין השניים הכי חסכוני באנרגיה, ומי מבין השניים הכי קריר מבחינת ליבה ? על אחד מי הכרטיסים יורכב קירור DUO ORB של TT ככה שהקירור לא כזה משנה.

ראוי לציין שזה יורכב על מערכת "בולדוזר" אשר יתבצע אליה בנוסף OC קל-בינוני, וכרטיס מסך הHD6970, לכן חשוב כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל.

הספק כוח יהיה הספק שלי כרגע הHEC WIN+ 700W ולקראת סוף השנה יקנה ספק חדש הANTEC HCG 900W שיאפשר לי לבצע OC גבוה סביב ה4.5GHZ ואולי חודש חודשיים אחרי זה יקנה כרטיס פיזיקה חזק יותר בסגנון הGTX460 1GB SE אבל על זה אני כבר יפתח נושא חדש לקראת סוף השנה.

בנוסף אני בספק אם החלפת ספק כוח תוסיף משהו ליכולות אוברקלוק שלך, אפילו באחוז בודד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים