פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אוקיי.אני מוריד כרגע FREEWARE של HEBUNTU- אובונטו לינקוס 11.04 בעברית.לפני שאני מתקין על הלאפטופ אני מתקין על המחשב הרגיל,ורציתי לשאול...האם צריך להתקין את כל הדרייברים ללינוקס,או שהוא יודע לזהות אותם כמו W7?המחשב הוא Acer Aspire 5732Zבאתר של ACER יש דרייברים רק לגרסאות של WV וW7.האם הלינוקס יתמוך?
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אין בעיה באובונטו חוץ מכמה כרטיסי רשת חיצוניים שצריך להתקין להם בנפרד..אם אין זיהוי אוטומטי לכרטיס רשת האלחוטי, זה לא בעיה, יש שני אופציותלהוריד דריבר ואולי לקמפל..או להתקין ndiswrapper שזה דבר גאוני שמאפשר לך להשתמש בדריבר וינדוס (בעיקר XP, 2000) על ידי בחירת קובץ הINF שלהם.ואז זה עובד!יש לך גם גראפיקה של אינטל שהתמיכה מצוינת לדעתי.. לא חושב שתתקל בבעיות.
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים בלי שום קשר אתה יכול להוריד את אובונטו המקורי מהאתר שלהם ובהתקנה לבחור עברית.מלבד זאת לפני כמה שעות התקנתי על הלפטופ שלי את 11.04 בגרסת 64 סיביות ופשוט תענוג.
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים ומה לגבי תמיכה בhdmi?על הלפטופ שלי עם כרטיס של אינטל כל מה שאני מקבל על הטלויזיה זה מסך ירוק וסמן עכבר לבן..יש הצעות לאיך לפתור את זה?
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים ניסית להתחבר על טלוויזיה\כבל\פורט אחר? שווה לנסות אולי להתבר עם כבל VGA כדי לבדוק אולי יש באג בטלוויזיה קרה לי כבר שבטלוויזיה מזויימת חלק מהכניסות מתו.
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים מחבר יש לי עכשיו W7 בכל מקרה.אם אני מתקין את זה עכשיו,יהיה לי גם W7 וגם LINUX,במקביל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.