עבור לתוכן

מתלבט בין 2 הגאים למחשב - Fanatec נרכש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז תמונות כלליות של הסט תוכלו לראות ברחבי האינטרנט כמו גם באתר של היצרן באיכות גבוהה: fanatec.de

מי שרוצה לראות בינתיים כמה תמונות שצילמתי מהאייפון, שילחץ כאן.

בקשר למחיר, מכיוון שהעלית זאת ייבוא של G27 באותה שיטה מ-Amazon יוצא כ-1,850 ש"ח.

בהתחשב בכך, הייתי אומר שהתוספת במחיר שווה את ה-FANATEC ולו רק בגלל ההבדל בדוושות ... :)

הציוד הגיע ב-2 קופסאות גדולות, הדוושות בקופסא משלהן (כבדות מאוד) , עשויות אלומיניום....

מה שמיוחד בהן בעיקר זו דוושת הברקס, שמשתמשת ב-LoadCell במקום בפוטנציומטר רגיל.

המשמעות: במקום דוושה עם דרגת קושי קבועה, שעוצמת הבלימה נקבעת לפי כמות המרחק שהדוושה עוברת.....

יש לנו דוושה עם דרגת קושי גבוהה מאוד, שדומה לדוושת ברקס אמיתית, כלומר שהיא נלחצת קצת ואז עוצמת הבלימה נקבעת לפי הכוח המופעל על הדוושה...

דבר נוסף הוא מנוע קטן המספק לנו FF, שמדמה ABS במידה וזה מופעל במשחק.

ההגה הגיע בקופסא נפרדת, שנפתחת ב-4 שלבים ובכל שלב כתוב חלק:

This Is

A bad

Day

For your opponents

מבנה ההגה בצבע כתום זוהר, וההגה עצמו נחמד, עבה וגדול יותר משל לוג'יטק ומצופה בעור Alcantera נעים מאוד למגע.

חשוב לציין שהוא מיוצר במפעל שמייצר עבור חברת Porsche את ההגאים ועשוי מאותו סוג עור בדיוק :)

ישנו מנוע רגיל בתוך ההגה שנותן את ה-FF באמצעות Drive Belt, ועוד 2 מנועים שנמצאים בתוך גלגל ההגה עצמו ומעבירים לנו וויברציות של המנוע ועוד אפקטים נוספים.

פורסם
  • מחבר

ללא ספק, גם כתובת מגורים ושעות זמינות... :smile1:

אגב, למה מכס? לא אמור להיות מכס על מוצרי מחשב.

הנושא בבירור כרגע מול MUSTOP, לדעתי זה סווג כ"משחקי מחשב" (34%) במקום כ-"חלקי מחשב" (16%).

לגבי כתובת מגורים - מושב עולש, עמק חפר.

אם מישהו באמת ירצה לבוא ולנסות... אתם מוזמנים בכיף, שלחו הודעה פרטית :)

פורסם

לגבי כתובת מגורים - מושב עולש, עמק חפר.

מה רע בת"א או משהו באיזור :P , נו לפחות אתה לא בקצרין. חבל דווקא הייתי שמח להתנסות על הדוושות הללו.

תודה על ההצעה בכל מקרה...

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם ההודעה שלך בדיוק מלפני שנה, ואני לא יודע איך ניתן לשלוח כאן הודעות בפרטי אבל אני מעוניין לקנות גם הגה של Fanatec ואשמח, אם זו לא חוצפה מצידי, לבוא ולהתרשם מההגה שלך.

הטלפון שלי הוא 0546677670 והמייל שלי - ziv@sfe.co.il - אשמח אם תוכל ליצור קשר

פורסם

בקייאספי g27 עולה פחות מ1500

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש ביקורת באתר שאני כתבתי על ה-G27

http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/logitech_g27

במחיר כזה מדובר במציאה. כמובן שעדיף אם המחיר שהיינו מקבלים היה 300$ ולא 300€, אולי כדי שמישהו יעדכן את היצרנים שזה שישראל קרובה לאירופה לא אומר שמרוויחים פה ביורו.

בכל אופן, במחיר כזה אני מתקשה למצוא סיבה שתצדיק הבאת הגה מחו"ל גם אם הוא עדיף במקצת, שכן המחיר יהיה כמעט כפול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים