פורסם 2011 ביוני 1414 שנים שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצהשנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתיאין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG.תודה!
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים הייתי ממליץ לך (אם כבר לא שיחקת) על סדרת Mass Effectאם שחקת בהם אז גם סדרת The Witcher היא מעולה - The Witcher 2 הוא משחק די חדש ככה שאני מתאר לעצמי שבו בטוח לא שיחקתאתה יכול לנסות, אם האחרים לא זורמים לך, את Assassin's Creed II + Brotherhood הם אומנם לא משחקי RPG אבל יש שם הרבה אלמנטים של הז'אנר (שדרוגים - חפצים, ווילה ... משימות צדדיות ועוד ..)
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מחבר תודה, האמת ששמעתי הרבה על mass effect ו witcher אם אני יכול להתמקד רק בסדרה אחת מבניהן על מה עדיף?משיקולים של זמן משחק, עלילה (בא לי להכנס למשהו) ודרישות מהמחשב (פולאוט ניו ווגאס למשל עבד אצלי אבל המחשב כבר מזדקן)
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים DARKSIDERS הוא לא כ"כ RPG... יותר פעולה. אין שם הרבה אלמנטים של RPG חוץ משדרוגים לפי בחירה... אין החלטות בסיפור או כל משהו אחר.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אם אתה לא מתחבר לאווירה של סטאר וורס אז תנסה את THE WITCHER.אני אהבתי אותו הרבה יותר מME.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים Darksider RPG ?? מה ? הוא לא מתקרב להיות RPG, הוא אולי משחק הרפתקאות-פעולה עם אלמנטים של RPG .. במקרה הטובלא להגיד שהוא משחק רע .. הוא משחק ממש טוב. אבל אם הבן אדם רוצה RPG אז ME זו התשובה ..גם WITCHER טוב כמו שאמרתי, אבל עדיין ME יותר טוב לפי דעתי (במיוחד שבעתיד הדי קרוב יצא ME3 ככה שיש למה לצפות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.