פורסם 2011 ביוני 1414 שנים שלום,אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) ,מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה.(באמצעות מודל 3 השכבות)להלן הקוד שכתבתי.אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclassיש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis)בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט,מצורף תצלום של השגיאה..אודה מאד על העזרה..תודה!!private void ok_Click(object sender, EventArgs e){dtkey.Columns.Add("br_kod");dtkey.Columns.Add("class_mis");dtkey.Columns.Add("place");dtclass.Columns.Add("class_mis");dtclass.Columns.Add("class_name");dtclass.Columns.Add("rol_desc");dtclass.Columns.Add("pay"); DataRow up1 = dtkey.NewRow();up1[0] = br_kod.Text;up1[1] = mis.Text;up1[2] = place.Text;DataRow up2 = dtclass.NewRow();up2[0] = mis.Text;up2[1] = name.Text;up2[2] = desc.Text;up2[3] = price.Text;dtkey.Rows.Add(up1);k.Insert(dtkey);dtclass.Rows.Add(up2);c.Insert(dtclass);MessageBox.Show("נכנס למאגר בהצלחה");[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מחבר מממ,הסתדר לי ברוך ד'.. תודה.פשוט בACCESS שלי היו לי 2 שדות עם אותו שם (בטבלאות שונות)אבל עכשיו אני מקבלת שגיאה שונהש"פרמטרים מעטים מידי"צרפתי עוד תצלום מסך..אודה לעזרה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.