פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מחבר תסביך עם המשחק הזה.. משחקים אחרים ששיחקתי וביניהם:NFS SHIFT 2CRYSIS 2FALLOUT NEW VEGAS כולם עובדים חלק בדיוק על אותם נתונים רזולוציה FULL HD וכל האיכות על הכי גבוה
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים המנוע של המשחק הזה רגיש.אתה צריך למצוא את האיזון כדי להזיז אותו חלק.זה לא מובן מאליו כמו משחקים אחרים.
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים לשחק עם ההגדרות עד שיזוז חלק.יותר חשוב שזה יזוז חלק מאשר עוד כמה פילטרים או הגדרות איכות גבוהות.זה לא חייב להיות בגלל עומס על הכרטיס גראפי.המשחק גם אוכל CPU והמנוע הוא כנראה כבד מכל מיני בחינות ולא הכי יעיל אולי.יכול להיות שהוא יראה ויזוז טוב ואז יהיה לו SPIKE.ואתה תצטרך להוריד את הכללי כדי להימנע מהSPIKES.זה מה שקורה במנועים לא יעילים.קודם כל שחק עם ההגדרות ונסה להקל על המנוע ולגרום לו לעבוד חלק.אחר כך תמצא את האיזון.
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מחבר לא הבנתי משהו.. אם המחשב מסוגל לתת את הכוח למשחק על מנת שירוץ על מקסימום ביצועים, למה צריך לשחק עם זה? להוריד פה ושם הגדרות? הכוונה היא שיש לכרטיס מסך שלי כמו נקודות חלשות כאלה? שבגללם צריך לאזן?
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים המחשב שלך יכול להיות חזק ועדיין זה לא אומר שהמנוע של המשחק יעיל.אל תצפה שבגלל שיש משחקים אחרים שנדמים לך יותר כבדים גראפים, אז זה אמור לזוז חלק.אמור להיות זה דבר אחד, מה שזה באמת זה דבר אחר.אולי גם מדובר במשהו אחר ולא בהגדרות במשחק עצמו.אבל אם לא תתחיל לנסות לפתור את הבעיה בעזרת הכלים שיש לך אז לעולם לא תגיע לפיתרון.כרגע יש לך סט כלים במשחק עצמו שיש לו השפעה רבה על הביצועים.קדימה לעבודה.
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים לא הבנתי משהו.. אם המחשב מסוגל לתת את הכוח למשחק על מנת שירוץ על מקסימום ביצועים, למה צריך לשחק עם זה? להוריד פה ושם הגדרות? הכוונה היא שיש לכרטיס מסך שלי כמו נקודות חלשות כאלה? שבגללם צריך לאזן?דווקא נקודת התורפה במשחק הזה היא המעבד שלך ולא כרטיס המסך...
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים אני שיחקתי בו בפעם הראשונה עם P4 ו1950XT, אמנם עם טוויקים וחפירות בקבצים של המשחק אבל הוא בסופו של דבר רץ שחיק (25-30).עם אותו הכרטיס והמעבד הנוכחי על סטוק זה כבר רץ הרבה יותר סביר.תחפור בפורומים של המשחק, יש שם הרבה דברים שימושיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.