פורסם 2011 ביוני 1314 שנים שלום לכולם,הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה..כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה-מישהו יודע איך מתקנים את זה ?תודה מראש לכולם.
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר זה לא העלה לי את התמונה..הוא נותן איזו הודעה שהוא לא מוצא את OLEACC.DLL
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר OLEACC.DLL . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.ניסיתי כמובן להתקין מחדש(ואז גם להסיר את התוכנה ולהתקין לגמרי מחדש) וזה לא עזר..
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים הבעיה היא ספציפית לא ב Chrome אלא בDLL שהוא מנסה לפנות אליו.אתה עובד על Windows XP?
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים תנסה להריץsfc /scannowכאשר דיסק ההתקנה של המערכת הפעלה בתוך הכונן האופטי.זה יבצע בדיקה של system files integrity כך שלפחות ניתן יהיה להבין "איפה אנחנו עומדים".
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר עשיתי את זה - וכשזה סיים - זה פשוט סיים ??? הוא לא אמר משהו או הציג איזה דוח..מה הלאה ?תודה רבה על העזרה !
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר אני לא יודע מה זה..לחצתי - התחל- הפעלה - CMD ושם רשמתי את מה שאמרת (את הפקודה הזאת )
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים cmd.exe זה command prompt. לא יכול להיות שלא קיבלת שום פלט. זה אמור להראות ככה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.