עבור לתוכן

איטיות במחשב CoreI7 2600K 16GB

Featured Replies

פורסם

אם הייתי חושב שזה מסובך לא הייתי אומר לך OCCT ומצפה שתסתדר.

חיפוש בגוגל תוך רגע אתה מגיע לאתר ומשם לדף הורדה.

זה סך הכל שם של תוכנה.

• תגובות 136
  • צפיות 40.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עניים לו ולא ראות , לא שמת לב שכבר בדקתי בדיקה מקיפה על כל החומרה !

מה שתיארת רחוק מלהיות "בדיקה מקיפה". עשית כמה בדיקות בסיסיות לשלילת בעיות מסוימות, לא יותר.

בדיקה מקיפה יותר היתה כוללת ניסויים שונים לשילובי חומרה, כולל הסרת חלקים לא נחוצים (למשל, הציעו לך לנסות להפעיל את המחשב עם סטיק בודד של זיכרון. התעלמת), והחלפת כל אחד מהרכיבים ברכיב חלופי עד לאיתור (או שלילת) הבעיה.

דבר נוסף שאפשר לעשות הוא להתקין (לצורך הבדיקה) מערכת הפעלה של 32BIT או אפילו לנסות עם מערכת הפעלה שונה לגמרי (לינוקס?).

יש עוד הרבה בדיקות שאפשר לעשות, ואין ספק שהבדיקות הבודדות שעשית לא שוללות לחלוטין בעיית חומרה.

פורסם
  • מחבר

תוצאות בדיקה ב OCCT !

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מה שתיארת רחוק מלהיות "בדיקה מקיפה". עשית כמה בדיקות בסיסיות לשלילת בעיות מסוימות, לא יותר.

בדיקה מקיפה יותר היתה כוללת ניסויים שונים לשילובי חומרה, כולל הסרת חלקים לא נחוצים (למשל, הציעו לך לנסות להפעיל את המחשב עם סטיק בודד של זיכרון. התעלמת), והחלפת כל אחד מהרכיבים ברכיב חלופי עד לאיתור (או שלילת) הבעיה.

דבר נוסף שאפשר לעשות הוא להתקין (לצורך הבדיקה) מערכת הפעלה של 32BIT או אפילו לנסות עם מערכת הפעלה שונה לגמרי (לינוקס?).

יש עוד הרבה בדיקות שאפשר לעשות, ואין ספק שהבדיקות הבודדות שעשית לא שוללות לחלוטין בעיית חומרה.

כולל הסרת חלקים לא נחוצים (למשל, הציעו לך לנסות להפעיל את המחשב עם סטיק בודד של זיכרון. התעלמת), והחלפת כל אחד מהרכיבים ברכיב חלופי עד לאיתור (או שלילת) הבעיה.

עשיתי את כל זה ! ולא התעלמתי זה שלא כתבתי שעשיתי את זה במשך התגובות זה לא אומר שהתעלמתי

עשיתי את הבדיקות הנ"ל ואין שום שינוי במצב !

פורסם

מה זה ???

אתה קולט מה רשום בדוח הבדיקה ?

פורסם

זה נדמה לי או שיש בעיה עם הספק כוח ?

פורסם

אני אף פעם לא השתמשתי ב OCCT אבל כתובת שם בשורה השנייה בצבע כחול

error detected on core *6

זה אומר שהוא גילה תקלה בליבה מספר 6? אבל זה לא הגיוני למה זה QUADCORE

פורסם

זה מרובע ליבה + HyperThreading

כלומר אפשר לומר שיש 8 ליבות לוגיות, או איך שתרצה להגדיר את זה.

החריגה ב12V כל כך מוגזמת עד שהייתי חושד לטעות בבדיקה. איך המחשב בכלל עובד בצורה כזו?

פורסם

זה מרובע ליבה + HyperThreading

כלומר אפשר לומר שיש 8 ליבות לוגיות, או איך שתרצה להגדיר את זה.

החריגה ב12V כל כך מוגזמת עד שהייתי חושד לטעות בבדיקה. איך המחשב בכלל עובד בצורה כזו?

לפותח הדיון לפי הבדיקה

יש לך פגם כלשהו בליבה הלוגית(או הפיסית) מספר 6

ובמאמץ הספק שלך מספק 6 וולט במקום ה12 וולט שהוא אמור לספקבמסילת ה 12 V

יש פה מישהו שמשתמש בתוכנה ויכול לוודא את זה?

פורסם

אני ראיתי תוצאות של בדיקת חשמל של OCCT, מעולם לא ראיתי גראפים כאלו חריגים.

או שמדובר בבעיה חשמלית חמורה (של הספק כוח כנראה) או שמדובר בטעות שקשורה למשהו אחר.

על פניו נראה שיש בעיה עם הספק כוח.

פורסם
  • מחבר

בבדיקה נוספת

להלן התוצאות

זה שונה מהתוצאה הקודמת !

מחכה להכרעה על ידי מומחה !

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה אותו סיפור.

נראה שיש קפיצות ונפילות מתח.

הגראף אמור להיות באיזור הפס הכחול עם גלים בטווח מסוים באחוזים על אותו איזור של פס כחול.

האחוזים לא אמורים להיות קיצוניים. 10% אולי.

פורסם

גם הVCORE גבוה מאוד.

המעבד לא אמור לעבוד על מתח כזה.

מה לעזאזל קורה שם ?

המעבד בOC ?

פורסם

art יש אולי תוכנה אחרת שפותח הדיון יכול לבדוק איתה כדי לשלול בעיה של תוכנת הבדיקה עצמה

ומה שמוזר הפעם התוכנה מראה שיש לך שגיאה בליבה מספר 1*(error on core one)

פורסם

פתח HWMonitor ותן צילום מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים