פורסם 2011 ביוני 1114 שנים שלוםאני רוצה לפרסם תמונה באינטרנט בלי שיהיה אפשרות להוריד אותה.יש למישהו מושג על אתר או משהו שאפשר לאכסן שם ככה תמונה?סה"כ שלא יוכלו לעשות כפתור ימני ושמור יעד..תודה
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אי אפשר לגרום לתמונה להיות שממנה לצפייה באינטרנט ובו זמנית למנוע הורדה שלה..מה המטרה שלך פה? אם תסביר מה אתה בדיוק רוצה אולי יהיה אפשר לתת לך פתרון שכן אפשרי
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר אני רוצה לפרסם תמונה שהיא בעצם עבודה שלי על משהו ואני לא רוצה כרגע שיורידו אותה פשוט למנוע את האפשרות של הלחיצה הימנית ו...שמור יעד בשם או כל מיני כאלו דברים
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים כל עוד אתה רוצה שמישהו יוכל לצפות בה, לא תוכל בשום דרך למנוע ממנו לעשות פשוט print screen...
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אין דרך למנוע מאנשים להוריד את התמונה למחשב - פשוט כי ברגע שהם מציגים את התמונה בדפדפן, היא כבר ירדה למחשב שלהם (היא נמצאת בקבצים הזמניים) ואם מישהו באמת רוצה, הוא ימצא את הדרך לשמור אותה.אתה יכול פשוט לשים watermark מרוח על כל התמונה. זה לא ימנע מאנשים לשמור אותה, אבל זה כן ידאג לזכויות שלך וימנע מאנשים להפיץ את התמונה בשמם.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר לא...אני רק חושש משמור יעד בשם לא מדובר על אנשים יותר מידי מתוחכמים לעשות PRINT SCREEN ולחפש בקבצים זמניים...לפי זה מה האפשרויות שלי?וכן מדובר שאנשים אחרים יראו..
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים יש סקריפיטים שאתה יכול לשים באתר שלחיצה על מקש ימיני בעכבר תקפיץ הודעה במקום את התפריט (אתה בטח זוכר את זה אם היית באינטרנט במהלך 1999..)אבל זה לא יעצור אף בן אדם עם טיפה הבנה מינימלית במחשבים, אולי זה יעצור את סבא שלך..
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר לבטל את האפשרות של העכבר יש אפשרות איכשהו ואם כן איפה?(אין לי אתר או משהו)וWATERMARK יש ...אבל בכל זאת אני מעדיף את הפשוט שלא יוכלו לעשות רק שמירת יעד...
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אנשים יותר מידי מתוחכמים לעשות PRINT SCREEN בכל מקרה, הפתרון הכי פשוט זה לעטוף את התמונה בתוך קובץ פלאש. סקריפטים מהסוג שהזכירו מעצבנים מאוד ולא נהוג להשתמש בהם. בקובץ פלאש, כשיתנו לחיצה ימנית יראו רק את ה-context menu של flash, שלא נותן אפשרויות מלהיבות..
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים ^^רעיון טוב בהרבה. להשתמש בסקריפטים מעצבנים שחוסמים את המקש הימני זה דבר ברברי שנעלם מהעולם.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים להגנתי, לא סתם הוספתי את הסוגריים האלה:(אתה בטח זוכר את זה אם היית באינטרנט במהלך 1999..) ;D חשבתי שיבינו לבד שזה מגוחך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.