פורסם 2011 ביוני 1114 שנים שלום יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות בו שימוש צדדי.ניסיתי כבר לתפעל אותו ונתקלתי באותה בעיה בעבר, אני מקווה שהפעם אמצא לה פתרון.בגדול אני מחבר את המחשב לחשמל ולמסך, המחשב נדלק ללא קולות או צפצופים אבל המסך נשאר בstandby.פעם קודמת שפרסמתי את הבעיה הזו אמרו לי לנסות לעבור בעזרת מטלית עם אלכוהול על המגעים של הזכרונות. הפעם כשניסיתי עשיתי זאת שוב וגם למגעים של הכרטיס מסך וניקוי אבק כללי בתוך המארז.אשמח לעזרה.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אם יש כרטיס גרפי מובנה בלוח האם תנסה לעבוד איתוף כלומר תוציא את הכרטיס החיצוני
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים תבדוק אם יש בלוח או בתוך הספק קבלים מנופחיםתבדוק אם הסוללה של ה BIOS מלאה - מתחת ל 2.5 V תחליף אותהתבדוק שהג'אמפר שמאפס BIOS נמצא במצב הנכון (normal). בלוחות של gigabyte (איםה שיש 2 חיבורים במקום 3 בגאמפר הזה) לא אמור להיות גאמפר בכללתחבר את הלוח ללא זיכרון, תחבר רמקול ל speaker, ותנסה לשחק איתו כך שתקבל צפצופים של בעיה בזיכרוןכשהצלחת תוסיף זיכרון ותבדוק את המחשב
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר תבדוק אם יש בלוח או בתוך הספק קבלים מנופחיםתבדוק אם הסוללה של ה BIOS מלאה - מתחת ל 2.5 V תחליף אותהתבדוק שהג'אמפר שמאפס BIOS נמצא במצב הנכון (normal). בלוחות של gigabyte (איםה שיש 2 חיבורים במקום 3 בגאמפר הזה) לא אמור להיות גאמפר בכללתחבר את הלוח ללא זיכרון, תחבר רמקול ל speaker, ותנסה לשחק איתו כך שתקבל צפצופים של בעיה בזיכרוןכשהצלחת תוסיף זיכרון ותבדוק את המחשבאיפה יש פירוט איך לעשות את זה? אני לא ברמה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.