פורסם 2011 ביוני 1114 שנים שלוםלוח אם abit i-n73v.כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך.אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון.הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי.(המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אני מקווה שקודם ניתקתה מהחשמל ורק אז הוצאתה את סוללת הביוס1. תנתק דברים לא חיוניים מהלוח אם: כל מה שיש בפאנל האחורי, דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, זכרונות, כרטיס מסך2. תוודא שמחובר ללוח האם PC SPEAKER 3. תדליק ותעדכן מה קורה
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מחבר עשיתי את כל הנ"ל אך עדיין המחשב בשלו...הזמנתי את הכרטיס דיאגנוסטיקה שהציעו בפורום..במחיר הזה זה שווה את הניסיוו.מישהו התנסה בזה?
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים ידוע לי שאם אין צפצוף והדלקה פתאום אז זה משהו במעבד תנסה להוציא אותו ולשים עליו שוב משחה טרמית ותעדכן מה קורה
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר תקשיבו חברה אני משתגע פה...מצד אחד פירקתי את המעבד וראיתי שמי שהרכיב אותו השאיר עליו מדבקה והיא נמצאת בינו לבין הקירור...זה בטוח לא טוב השאלה אם מספיק כדי תהשמידו.מצד שני אתמול שמתי לב שאחד הרכיבים בלוח, לא יודע מה הוא, זה מין מלבן קטן ירוק, שינה את צבעו והוא כבא לא ירוק והוא נראה כאילו משו רע קרה לו.על הרכיב רשום x16בנוסף, קניתי את הכרטיס דיאגנוסטיקה שהומלץ פה בפורום והוא נותן שגיאה F שלפי ההוראות אומר שאין מעבד או שהוא לא תקין...אני ממש אובד עצות...אודה נורא למי שיעזור לי
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים "עשיתי את כל הנ"ל אך עדיין המחשב בשלו..." ?זה אנליזה זה. אנליזה לא פוטר בעיות. אנליזה נותן כיוון. !רק החלפה של חלקים פוטר בעיות !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.