עבור לתוכן

האם enermax modu 82+ יכול להחזיק כרטיס 6950?

Featured Replies

פורסם

הי,

האם הספק כוח שלי enermax modu 82+ 425w יצליח להחזיק כרטיס מסך 6950 או 560ti ?

פורסם

בלי מפרט קשה לתת תשובה. אם הספק חדש למדי ומדובר במשהו סטנדרטי בסגנון של מעבד 2500 עם 2 סטיקים של זיכרון, קשיח + SSD, צורב DVD ושניים 3 מאוררים אז בהחלט כן. אם לעומת זאת מדובר במעבד בOC רציני, ומערכת כבדה עם צריכה גבוהה, לדוגמא מבוססת על S1366 יתכן בהחלט והתשובה היא לא.

פורסם

yz101,

מה לגבי מעבד 2500k,ו 4 סטיקים של זכרון, 4 הארד-דיסקים, כרטיס מסך 5850, ומעבד עם תוספת מתח קלה?

פורסם

עם 6950 במאמץ על מערכת מבוססת I7 965 באוברקלוק בינוני עם 6GB זכרון ושני קשיחים משכתי מהקיר 320 וואט ב-OCCT שזה עדיין בתחום הבסדר ביחס לספק הכח שלך, במבחן מאמץ בעת משחק משכתי קצת מתחת ל-300W שזה המצב הריאלי ביותר וככל הנראה גם מה שאתה יכול למשוך. הייתי אומר שעם אוברקלוק ממש קליל למעבד דברים צריכים לרוץ בסדר גמור.

פורסם

losnir - אמור לרוץ בסדר גמור. אם זה גרסת ה-XTREME של הכרטיס אז בכלל אפשר להירגע.

פורסם

עם 6950 במאמץ על מערכת מבוססת I7 965 באוברקלוק בינוני עם 6GB זכרון ושני קשיחים משכתי מהקיר 320 וואט ב-OCCT שזה עדיין בתחום הבסדר ביחס לספק הכח שלך, במבחן מאמץ בעת משחק משכתי קצת מתחת ל-300W שזה המצב הריאלי ביותר וככל הנראה גם מה שאתה יכול למשוך. הייתי אומר שעם אוברקלוק ממש קליל למעבד דברים צריכים לרוץ בסדר גמור.

איך אפשר לדעת את צריכת הוואט שלי בOCCT?

פורסם

אי אפשר אני רק מתאר פה מצב יש לי מכשיר מדידה.

פורסם

אתם בטוחים?

ע"פ מחשבון של Antec, המפרט הבא:

- Intel Core i5 2500k ב OC ל 4.5Ghz, מתח של 1.5v

- 4 סטיקים של DDR3

- כרטיס מסך HD5850

- 3 הארד-דיסקים מכנים, 1 SSD

- כונן DVDRW אחד

- 3 מאוררים

- כרטיס PCI אחד

הצריכה תיהיה 475w.

פורסם

אתם בטוחים?

הצריכה תיהיה 475w.

המחשבון של אנטק לא מחשב צריכה אלא זורק בצורה סכמתית איזה ספק כח אתה צריך לרכוש למערכת

ובפעם האחרונה שבדקתי המכשיר שלי לא מקולקל

בכל אופן אם אתה מתקשה לקחת את התשובות שלנו אתה תמיד יכול לרכוש ספק 550\620W איכותי במחיר יחסית מנוך

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

המפרט שלי הוא:

i5 2500

סטיק אחד 4 ג'יגה זכרון

לוח אם asus p8h61-m

דיסק קשיח אחד, כונן סי די רום אחד, שני מאווררים למארז.

לא מתוכנן שום OC.

יעבוד כרטיס ברמה של 6950/560 ?

פורסם
  • מחבר

תנקס,

יש הזדמנות להביא מארה"ב כנראה נממש אותה.

מה השיפור בכלל באופן יחסי מ 260gtx?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים