פורסם 2003 בדצמבר 122 שנים לפני בערך חודש, שמתם פה באתר את התוכנה החדשה ללוח אם של אינטל , D865PERLהתוכנה נקראת, desktop control center, הורדתי אותה גם מהאתר של אינטל....וכשאני מנסה להתקין אותה מופיעה לי ההודעה :the inter® desktop control center can be installed only on intel desktop boards that supports IDCC. install will now abort. for information about which intel desktop boards suppot IDCC, see the read me fileאני מבין מזה שפשוט אין לי לוח תואם אבל!!!!....... אני יודע שיש לי את הדגם הזה D865PERLההוכחות בקובץ המצורף... (את החץ והסימונים אני עשיתי.. נכון מקצועי)מה יש לכם לומר על זה???????????בבקששהההההה תעזרו לי
פורסם 2003 בדצמבר 122 שנים מחבר היי שוב...אם התוכנה הזאת לא עובדת...אולי מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים ונראית טוב... כן כן נראית טוב... שתהיה מעוצבת משהו כמו התוכנה של אינטל..תודה מראש
פורסם 2003 בדצמבר 122 שנים יכול להיות שעדכון ביוס יאפשר לתוכנה של אינטל לפעול, לא כל הביוסים תומכים בפונקציה פשוט.
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים מחבר יכול להיות שעדכון ביוס יאפשר לתוכנה של אינטל לפעול, לא כל הביוסים תומכים בפונקציה פשוט.ניסיתי להוריד משהו שנראה לי כמו עדכון לביוסאבל כשהתקנתי אותו הופיע לי המסך הכחול הז שאומר שיש חומרה חדשה ובלה בלה בלה ואם זאת פעם ראשונה שזה קורה אז ריסט וכו'יש מצב אולי שאתה תוכל לשלוח את הלינק לקובץ במתאים??? בבקשה........תודה
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים מחבר ftp://download.intel.com/design/motherbd/rl/RL86510A.86A.0069.P12.IB.EXEתודה רבה!ויש איזה שהן הוראות מיוחדות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.