עבור לתוכן

לידיעה

Featured Replies

פורסם

תקון טעות חמורה!!!!!!!!!!!!!!!!!

האחריות שאתם מקבלים היא של החנות ולא של היבואן כך שאין לבוא בטענות ליבואן

כל אחד יקנה במקום בו הוא מאמין.

כל החנויות עובדות קשה מאד לפרנסתם ובמיוחד בתקופה זו ואי אפשר לדרוש מהם יותר מידי.

בהצלחה לכולם

ביייייייייייייייייייייייייייייייייי

פורסם

תודה על המידע

אבל איך נדע אם זה יבוא של ליגד או של משהו אחר?

פורסם

לא RADIX הם הייבואן המורשה של ASUS ?!

פורסם
  • מחבר
cwm1.gif
פורסם

אם אתה מכיר אותם טוב אתה יכול לשאול אותם למה הם מוסיפים על המחיר מחו"ל עוד 100 דולר ?

פורסם

טוב לדעת......

תגיד?!

ניתן להשכיר אותך לקנית מחשב הבאה שלי???? ;)

פורסם
  • מחבר

cwm1.gif

פורסם

יותר עדיף תשאל אותם למה הם לא שולחים לאתרי חומרה יישראליים(HWzone, PcPro, Mentor)לוחות וכרטיסי מסך...

פורסם
  • מחבר
cwm16.gif
פורסם
  • מחבר
cwm27.gif
פורסם

תשובות:

1. על הלוח יש מדבקה של ליגד ותאריך ההספקה לדילר- מתאריך זה חלה האחריות

2. שתבינו הרבה חברות מיבאים אסוס: רדיקס, קומפיוטר סטור, KSP , קומה , וולטר ועוד רשימה

אבל לליגד יש מנגנון שלם שלאחרים אין : טכנאי תמיכה שעומדים מול טד צ'אן שהוא האיש של אסוס למזרח התיכון, יש צוות של 4 אנשי מכירות לדילרים שמתעסקים אך ורק באסוס. יש להם מחסן חלפים ענק למקרה ויש תקליות-נדיר שאין, יש מנהל שלדעתי הוא אחד הטובים בארץ שעובד רק בתחום של אסוס, יש להם צוות הרכבות של מחשבים (10 איש) רק למחשבי אסוס.בנוסף לכל יש להם צוות שרות אדיר מבחינת יחס ללקוח.  

או שאתה על אסוס או שאתה מתחת לסוס

איך הפתגם שלי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

קומה מזמן התחסלו...

אני חושב שסוס "זקן" כמוך אמור לדעת זאת...

(לא מתכוון להעליב או משהו)

פורסם

ללוח שלי יש אחריות לכל החיים בליגד  ;D

ולא בפעם ה1000 RADIX הם לא היבואנים של ASUS

ליגד הם המובילים ויש כמה חברות שקונים קצת פה קצת שם !!!

פורסם

תשובות:

2. שתבינו הרבה חברות מיבאים אסוס: רדיקס, קומפיוטר סטור, KSP , קומה , וולטר ועוד רשימה

נכון להיום, גם "מדיקום" מייבאים את אסוס, לטענתם כיבואן רשמי.

הם החלו לשלוח לדילרים מחירון מלא של כל מוצרי אסוס.

פורסם
  • מחבר
cwm12.gif
פורסם

יאיר כמה תיקונים :

1. אהרון (הפרסי)  ולא אברהם היה הבעלים של קומה שנימכרה ל SEVEN הקיימת באותו מקום ונותנת שרות גם ללקוחות קומה לשעבר וגם רדיקס ממשיכה לתת שרות למוצרי קומה ששווקו על ידה.

2. אהרון למיטב ידיעתי שכיר ב SEVEN .

3. אהרון רוצה להכנס לשוק השטיחים בארץ עים חבר מכר ותיק שלא בשם מישל !!!

4. בארצנו כל יבואני אסוס קונים אחד מהשני בעת מחסור בפריט זה או אחר ואף אחד מהם לא מביא ציוד מחודש (ליגד, מידיקום, רדיקס, טיצרסופט, סבן, KSP), כמובן ליגד בעל השרות האיכותי ביותר.

אני בטוח מאוד שעזרא ששון  וגם זיגדון מליגד לא ממש ישמח כאשר משווק שלא (אתה) מתחיל לפגוע בפרנסת משווקים אחרים ונותן להם מידע שאמור להיות בלעדי בן התקשרות המשווק לליגד.

אתה שורף את עצמך השוק וחבל ..........................................................

בסוף ינדו אותך כל היבואנים ...............................................................

אתה חותך את הענף עליו אתה יושב ......................................................

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים