עבור לתוכן

Red Faction Armageddon הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

812a9ac0bbe41709f53c5723a6efacdc.jpg

תקציר:

סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים.

Red-Faction-Armageddon.jpg

red-faction-armageddon-1.jpg

red-faction-armageddon-screenshots.jpgred-faction-armageddon-screenshots.jpg

דרישות מערכת:

Best configuration: (DX9

• System: Windows XP or Vista

• CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU

• Memory: 3G RAM or more

• Graphics: 1G memory card / support Shader Model 3.0 (NVIDIA GeForce GTX 200 series or higher; Radeon HD4000 series or higher)

Other Ibid

Best configuration: (DX11)

• System: Windows 7

• CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU

• Memory: 4G RAM or more

• Graphics: 1G memory card / support Shader Model 5.0 (NVIDIA GeForce GTX 400 series or better; Radeon HD5000 Series or better)

• DirectX: DirectX 11

• Hard disk space: 7.5G

3 סרטונים להמחשה:

Red Faction: Armageddon - Mr. Toots Follow Up Trailer HD

------------------------------------------------------------------------------------------

תחלס המשחק הזה הרבה יותר טוב מי כל המשחקים שיצאו השנה, אקשן כזה אין באף משחק :lol:

פורסם
  • מחבר

לרוב אני לא מתערב על איזה משחק הכי טוב, אבל סיימתי את המשחק הזה ואני חייב לציין CRYSIS 2 פשוט זוועה ליד המשחק המשובח הזה, כל כך כיף לשחק במשחק הזה הכל פשוט מתפוצץ וזה ממש מגניב שלא נדבר על המכשיר שמחזיר בניינים למצב הנורמלי שלהם, לדעתי ציון 10\9.5 משחק ענק :xyxthumbs:

פורסם

רק נראה לי או שהדרישות ממש גבוהות

פורסם
  • מחבר

אתה צודק בהחלט הדרישות באמת גבוהות, שים לב למפרט שלי בצד על DX9 ועל 1680X1050 בהגדרות כמעט מלאות המשחק עובד על 25-30 FPS לפעמים אפילו פחות ויש גם מצבים שהקטע כל כך כבד שהמשחק תוקע את המחשב לגמרי, זה מה שניקרא הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך.

פורסם

אצלי עובד חלק על המיפרט שלי על דיריקס 11 ,כ50 FPS על 1680X1050 פילטרים על 4 (לא 16) גרפיקה כמו המישחק PREY , אני מאוד אוהב את המישחק , הגרפיקה יפה מאוד, ואפשר להרוס הכל וגם לתקן בחזרה, מישחק יוצא דופן :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

המשחק הקודם בסדרה זה שאתה משחק עולם פתוח במאדים

התקנתי אותו פעמיים בהתחלה שהוא יצא

והתקנתי אותו שוב לפני איזה חודש ככה התחשק לי

בשתי הפעמים הסרתי את המשחק אחרי כמה שעות בודדות

אני כמעט אף פעם לא מסיר משחקים אבל המשחק הזה פשוט הצליח לשעמם אותי במהירות :| זתומרת הקודם בסדרה

פורסם

אני כמעט אף פעם לא מסיר משחקים אבל המשחק הזה פשוט הצליח לשעמם אותי במהירות :| זתומרת הקודם בסדרה

אני משחק בחדש, אתה לא הבנתה אותי,

פורסם

אם אתה אומר שהוא משעמם אני סומך עליך

פורסם

חברה אני דיברתי על המשחק הקודם בסדרה

red faction guerrilla

לגבי המשחק החדש שמדברים עליו בשרשור פה עוד לא התנסתי

פורסם
  • מחבר

אז קדימה, תנסה זה באמת אחד המשחקים הטובים של השנה, והוא לא דומה לDEAD SPACE כמו שאמרו עליו בהתחלה.

פורסם

זה משחק אקשן כמו קרייסיס לכל דבר?

פורסם

לא כמו קריסיס ביכלל, כמו דום +PERY , אבל יש לו אפקטים מרהיבים מאוד, אני מאוד אוהב את הסיגנון,

פורסם
  • מחבר

מי צריך בכלל את CRYSIS כשיש לך את MR. TOOTS :lol:

ומי בכלל צריך את MR. TOOTS כשיש לך מבחר גדול כל כך של נשקים, שפשוט כייף גדול להרוג איתם :cool2:

תהנו, במיוחד מי MR. TOOTS :lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי לשחק

משחק כיף עוד לא ראיתי הרבה אבל בנתיים נהנה

אהבתי את האפשרות שאפשר לבנות בחזרה דברים הרוסים

וגם את היכולת של האימפקט

לא דומה למשחק הקודם בסדרה

לא אהבתי כל כך שהמשחק חשוך כזה וחסר צבע

בדרך כלל לא הכי כיף לשחק כאלו משחקים

שחקתי רק איזה שעה וקצת ראשונות בנתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים