עבור לתוכן

עזרה בתיקון מסך של נייד (מה להחליף אינוורטור או מנורה?)

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בפורום!

יש לי מחשב נייד שרואים במסך אבל זה נורא דהוי קיצר לעניין לפני שאני מזמין מנורת פלורסנט אני רוצה לדעת עם יש לכם רעיון איך אפשר לדעת מה תקול האינוורטור או המנורה. זה אפשרי לבדוק את האינוורטור עם רב מודד?, ואם כן כמה וולט זה צריך להוציא במתח חלופי? או שאפשר לבדוק בדרך אחרת שלחבר את האינוורטור למנורה של מסך אחר וככה לדעת? תודה רבה על העזרה!

פורסם

הדרך הכי פשוטה היא לבדוק מול פאנל אחר, או אינוורטר אחר.

קח בחשבון שהחלפת תאורה בפאנל של מחשב נייד זו עבודה די מסובכת, ויש לך הרבה סיכויים לדפוק את הפאנל לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לבדוק את זה מול רכיב שעובד השאלה עם כל המנורות וכל האינוורטורים עובדים עם אותו מתח?

וכן חשבתי על הדרך הזאת אבל האם אפשר לבדוק עם רב מודד את האינוורטור? או לבדוק את המנורה לפי התנגדות?

ועל תדאגו אני יסתדר עם להחליף את זה זה לא הבעיה וגם אין לי מה להפסיד. בתודה רבה!

יש פה משהוא שיודע אם אפשר לבדוק אינוורטור עם רב מודד?

פורסם

תחבר פלורסצנט של 18 W ליציאה של האינורטר, נראה לי אמור להידלק (או לפחות לנסות להידלק) אם האינורטר מוציא מתח (לא בדקתי בעצמי, אדוק בהזדמנות)

תחבר את התאורה האחורית של המסך (כל קתודה) לבתי פלורסצנט של תאורת חרום (במקום הפלורסצנט) ותנסה להדליק את התאורת חרום (מהסוללה). בכל אחד מהבתי פלורסצנט תחבר ביחד את 2 המגעים (לפלורסצנט יש 2 חיבורים בכל קצה ולקתודה יש 1 שאמור להיות מחובר במקום 2 החיבורים של הפלורסצנט). רוב התאורות חירום נותנות מתח דיי נמוך כך שהתאורה של המסך לא תעבוד בעוצמה מלאה - אם אתה תראה את הקתודה נדלקת בקצה אחד וכו' זה תקין

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! חברה. בסוף הסתכנתי פתחתי את המסך השגתי מנורה ממסך שבור של נייד והיא עבדה אז אני עכשיו מסיים נשאר לי עכשיו רק לסגור את העניינים מקווה ששום דבר רק לא ישבר מצטער שלא העלתי תמונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים