פורסם 2011 ביוני 1414 שנים דיברתי עם Win Price עם בחור בשם שגיא.הוא אמר לי שייתן לנו הצעת מחיר ברגע שיהיו 10 אנשים.יאללה.
פורסם 2011 ביוני 1414 שנים מחבר תכלס אפשר להגיד להם שאנחנו לא רוצים הצעת מחיר. חמישה אנשים מעוניינים לקנות את המסך ב-2000 שקל מזומן רוצים כן כן לא לא.נראה לי יסכימו..האלטרנטיבה היא שכל אחד יקנה מחנות אחרת..ככה אף חנות לא תרוויח מחמישה מסכים במכה..כי 10 אנשים לא נראה לי שיהיו..
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר אין אנשיםאם אני אקבל אישור מכולם שהם מוכנים לקנות ב-2000 ש"ח מזומן את המסך(לא הנחה כזו גדולה אבל זה מה יש) אני אדבר עם חנויות 10,000 מזומן על חמישה מסכים. (אפילו רק למזומן מגיע הנחה של 2-3%) noam128noam128Yoav.Gbenbmx666מוכנים?
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים כל הנחה היא עדיפה מכלום. עוד דבר שמטריד אותי היא העובדה שאני נייד על אופנוע ככה שאעדיף שהקנייהתהיה עם מחיר המשלוח כלול (חמשת החנויות הראשונות בזאפ מציעות משלוחחינם של 2-5 ימים לבית הלקוח) ככה שאם ההנחה עומדת על 125 שקל ואניאצטרך להוסיף אפילו 50 שקל על משלוח הממבו ג׳מבו של הקנייה הקבוצתית לאממש יוצא לי כדאי וסתם יגביל אותי לקנייה בחנות שיכול להיות תהיה מאוד רחוקהממני. איפה החנות שאני מתכוון לדבר איתה ממוקמת?חשוב לוודא שהאחריות היא 3 שנים של חברת דל.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר זה היה צפוי.כשיש כל כך קצת אנשים הקניה תלויה בכל אדם ואדם של סגור ב-100%.מבחינתי אפשר לנעול את הנושא אי אפשר לעשות שום דבר עם המחיר כשמדובר בכמות קטנה כל כך.כל אחד יקנה לבד. תתחדשו!אשמח אם הראשון מבינינו שיקנה יספר רשמים על המסך.
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים אני בפנים!אבל לא בכל מחיר. ואם מדברים על המחיר, מהו??מה קורה עם אחריות, שירות, פיקסלים וכו'?
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים קראת את הדיון?חנויות לא מוכנות להציע מחיר לפני שיש 10 אנשים.שמישהו יכתוב על זה בפורום צרכנות, נראה לי שבדיון השני זה מה שהוסיף עוד כמה אנשים.אני מעוניין להצטרף, אבל רק אם לא צריך לשלם במזומן.
פורסם 2011 ביוני 1614 שנים מחבר טוב הוספתי אתכם לרשימה.רק בגלל שאני לא לחוץ(אפילו מעדיף לא לקנות) על קניה במספר שבועות הקרובים.yonizaf לא חובה לשלם במזומן. חשבתי לנסות להוציא מחיר טוב על 5 אנשים ולכן הדרישה הייתה מזומן.benbmx666 דווח לנו אם כבר קנית מסך שנדע אם להוציא אותך מהרשימה.אם גם אתם לא לחוצים, תחכו אולי יגיעו עוד אנשים(אישית לא היית בונה על זה).בינתיים אנחנו שישה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.