עבור לתוכן

מדוע אותו סרט באיכות DVD-Rip יראה אחרת על מסך מחשב וטלויזיה?

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא מדבר על שידור בכבלים אלא על נגן דיוידי\בלו-ריי, אין לי מושג למה אתה חושב שבטלוויזיה זה איכותי יותר.

לא יכול להיות שבמסך מחשב עם רזולוציה הרבה יותר גבוהה מCRT אתה תקבל איכות ירודה. מוזר.

פורסם

הוא לא מקבל איכות ירודה, פשוט זה נראה כמו איכות ירודה, כי להבדיל מCRT שמחליקה את הפיקסלים, LCD לא עושה זאת.

פורסם

ברגע שמדובר בסרט באיכות נמוכה (כן, גם dvdrip) וברזולוצייה נמוכה, עדיף לנגן אותו על מסך עם רזולוצייה דומה.

מסכי LCD מאבדים הרבה מאיכותם ברגע שלא משתמשים ברזולוצייה (native resolution) המקסימלית שלו.

פורסם

אי-אפשר לנגן אותו על מסך עם רזולוציה נמוכה, כי אין מסכים ברזולוציה של DVDRIP.

צריך פשוט להשלים עם המצב ולדעת להתרכז בסרט ולא בפיסקלים.

פורסם

מסכי CRT הם לרוב 480i או 576i וזה הרבה יותר קרוב לDVDRIP מאשר 1680X1050.

בכל מקרה אני היום לא יכול לראות סרט שהוא לא לפחות 720P, כמו שלפני כמה שנים לא יכולתי לראות סרטים באיכות CAM

פורסם

בדיוק, אני חושב שהיום אין בכלל טעם לראות סרטי דיוידי.

בגלל זה קצת התבלבלתי באיכויות כי מן הסתם בלו-ריי תמיד יראה טוב יותר על מסך מחשב (: לפחות בשלי עם פאנל S-PVA :P

פורסם
  • מחבר

אז כל הסיפור של ההבדל באיכויות זה בגלל החלקת פיקסלים שיש במסכי טלויזיה?

פורסם

בדיוק, אני חושב שהיום אין בכלל טעם לראות סרטי דיוידי.

ואם יש לי אוסף נחמד של סרטים, אז אני צריך להוריד את כולם מחדש בHD?

ואם יש לי סרטים ישנים שאף פעם לא שוחררו ולא ישוחררו באיכות גבוהה (פשוט כי המקור לא קיים), אז אסור לי לראות אותם בכלל?

פורסם

QttP, איזה סרטים יש לך שאין להם את המקור? גם סרטים ישנים שצולמו בפילם 35 מילימטר מתורגמים דיגיטלית לרזולוצייה של 4K קווים.

אינטגרל, מאמר מעניין, תודה.

פורסם

מסכי CRT הם לרוב 480i או 576i וזה הרבה יותר קרוב לDVDRIP מאשר 1680X1050.

בכל מקרה אני היום לא יכול לראות סרט שהוא לא לפחות 720P, כמו שלפני כמה שנים לא יכולתי לראות סרטים באיכות CAM

אתה קוקצינל

פורסם

ואם יש לי אוסף נחמד של סרטים, אז אני צריך להוריד את כולם מחדש בHD?

ואם יש לי סרטים ישנים שאף פעם לא שוחררו ולא ישוחררו באיכות גבוהה (פשוט כי המקור לא קיים), אז אסור לי לראות אותם בכלל?

כן. אסור בשום פנים ואופן.

פורסם
  • מחבר

אז כל הסיפור של ההבדל באיכויות זה בגלל החלקת פיקסלים שיש במסכי טלויזיה?

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים