עבור לתוכן

גם לכם נמאס מעבודות "שחורות"?

Featured Replies

פורסם

וואו... אפשר לעבוד בארץ בניקיון בתים ולהרוויח 30-50 ש"ח לשעה.

אני לא יודע מתי בפעם האחרון שכרת מנקה, אבל 50 שקל לשעה היום זה דיי המינימום(סודני בתל אביב..), כאשר מנקה נומראלי\ת תעלה לך כ-70-90 ש"ח, ומנקות עם יותר "שירותים"(ולא, לא הכוונה לhappy endings) אלא לכביסה\הבאת הילד מהגן\או אפילו בישול קליל והאכלה של ילד\מקרה סיעודי תעלה לך 120 צפונה כאשר עובד\ת סיעודית מלאה תעלה לך לפחות 150.

• תגובות 104
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש. רק תיכנס לyad2/ybay/madas ותמצא עשרות מנקים/ות ב-50 ש"ח לשעה. תזכור שתיכוניסט/סטודנט הוא לא מנקה "נורמלי", זה לא מישהו שזה ה"מקצוע" שלו ועושה את זה כל חייו, והוא כנראה פחות טוב ממישהי שעושה את זה כבר 11 שנה.

פורסם

לא ממש. רק תיכנס לyad2/ybay/madas ותמצא עשרות מנקים/ות ב-50 ש"ח לשעה. תזכור שתיכוניסט/סטודנט הוא לא מנקה "נורמלי", זה לא מישהו שזה ה"מקצוע" שלו ועושה את זה כל חייו, והוא כנראה פחות טוב ממישהי שעושה את זה כבר 11 שנה.

כמו שאמרתי סודני בתל אביב, אין הבדל ביננו לבין סטודנט וסטודנט לא מנקה טוב יש הבדל מאוד גדול בין מישהו שבאמת מנקה לבין סתם שוטף את הבית, וזה לא קשור לנסיון זה קשור יותר לאתיקת עבודה, סטודנטים(ברובם) זורקים זין ולא ממש אכפת להם לעשות את העבודה כמו שצריך. מנקה שבאמת תעשה עבודה במשך 3 שעות בשבוע תעלה לך בממוצע כ-1000 שקל לחודש.

פורסם

באופן מפתיע, בזק מציעים לאחרונה תנאים לא רעים למוקדנים/תומכים שלהם:

http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/Careers.aspx

אלה בונוסים נחמדים, השאלה היא מה שכר היסוד שהם מבוססים עליו...

שלחתי להם את הקו"ח שלי בשביל לברר את זה :D

פורסם

חח גם אני.

בסוף, כולנו נהיה עובדי בזק, נקים שם חמולה :lol:

פורסם
  • מחבר

אלה בונוסים נחמדים, השאלה היא מה שכר היסוד שהם מבוססים עליו...

שלחתי להם את הקו"ח שלי בשביל לברר את זה :D

המידע הלא מבוסס שהצלחתי לאתר עד כה:

שכר מינימום כנהוג במשק. החל מהשעה 14, השכר מזנק ל-24 ש"ח לשעה.

פורסם

אם זה שכר מינימום או 24 ש"ח לשעה (זה לא בערך אותו דבר?) - אין לי מה לחפש שם..

קצת מצחיק אם זה המצב, הם מציעים בונוסים באלפי שקלים אבל משלמים שכר מינימום? שיוותרו על הבונוסים ויציעו שכר נורמלי..

חח גם אני.

בסוף, כולנו נהיה עובדי בזק, נקים שם חמולה :lol:

חח אין לי כוונה לעבוד שם (אלא אם הם פתאום יפתיעו בשכר שעתי באמת מרשים), שלחתי את זה סתם מתוך סקרנות :)

פורסם
  • מחבר

זה באמת לא רחוק. 20.92 - > 24...

אתה עוד תצטער על זה. אחרי שפקידת שקר של בזק תתקשר אליך ב- (8-9) בבוקר, ותעיר אותך מהשינה המתוקה...

הם באמת צירפו המון בונוסים. אבל שכחו בונוס אחד חשוב: מימון לטיפול פסיכולוגי, לאחר התמדה של שנה בתפקיד.

פורסם

אני לא יודע מתי בפעם האחרון שכרת מנקה, אבל 50 שקל לשעה היום זה דיי המינימום(סודני בתל אביב..), כאשר מנקה נומראלי\ת תעלה לך כ-70-90 ש"ח, ומנקות עם יותר "שירותים"(ולא, לא הכוונה לhappy endings) אלא לכביסה\הבאת הילד מהגן\או אפילו בישול קליל והאכלה של ילד\מקרה סיעודי תעלה לך 120 צפונה כאשר עובד\ת סיעודית מלאה תעלה לך לפחות 150.

אף פעם. מחירים בהחלט עלו...

קיצר, בנור, תפיץ מודעות בעיר ותעבוד בניקיון בסופי שבוע. עוד 2-3K בחודש בלי בעיה.

פורסם

גם עם כל ההטבות המטורפות האלו אני בחיים לא הייתי חוזר לבזק. ;D

פורסם

לא קראתי את כל התראד, אך אופציית צה"ל יכולה להיות מאוד טובה בשבילך.

אתה מקבל בהתחלה משכורת מינימום בשנה הראשונה (בקבע הראשוני) ואח"כ אתה קופץ במשכורת.

אוכל, תרופות, ביטוח לאומי על הצבא... מה רע?

רק תנסה למצוא תקן פנוי.

נ.ב. אם מישהו ראה רמזור לאחרונה... אז רק אגיד שיש לאדיר מילר אחלה מוטיבציה לחיפוש עבודה: "תחשוב מנ"כל - תהייה מנכ"ל". :lol:

פורסם

אני לא מבין. מה זאת אומרת עבודות שחורות? כולם מתחילים בקטן בחיים השאלה איפה הם גומרים. תלך ללמוד, תעשה תואר ראשון ושני ותתחיל להתקדם. לא מתאים לך להשקיע בלימודים יותר מדי? תפתח עסק ותתחיל לעבוד עוד יותר קשה אבל לפחות בשביל עצמך. אני לא מבין למה להסתפק בעבודות הכי בסיסיות שיש.

פורסם

אם זה שכר מינימום או 24 ש"ח לשעה (זה לא בערך אותו דבר?) - אין לי מה לחפש שם..

קצת מצחיק אם זה המצב, הם מציעים בונוסים באלפי שקלים אבל משלמים שכר מינימום? שיוותרו על הבונוסים ויציעו שכר נורמלי..

חח אין לי כוונה לעבוד שם (אלא אם הם פתאום יפתיעו בשכר שעתי באמת מרשים), שלחתי את זה סתם מתוך סקרנות :)

הבסיס 23.5 . מ2 בצהריים עד 10 - 28. ומ 10 עד 7 בבוקר 35

פורסם

לא קראתי את כל התראד, אך אופציית צה"ל יכולה להיות מאוד טובה בשבילך.

אתה מקבל בהתחלה משכורת מינימום בשנה הראשונה (בקבע הראשוני) ואח"כ אתה קופץ במשכורת.

אוכל, תרופות, ביטוח לאומי על הצבא... מה רע?

רק תנסה למצוא תקן פנוי.

נ.ב. אם מישהו ראה רמזור לאחרונה... אז רק אגיד שיש לאדיר מילר אחלה מוטיבציה לחיפוש עבודה: "תחשוב מנ"כל - תהייה מנכ"ל". :lol:

:xyxthumbs:

למרות שאפשר למצוא המון חסרונות ...

אני נכנס לקבע יום ראשון .. GL :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים