עבור לתוכן

NFS: The Run יותר ממשחק מרוצים

Featured Replies

פורסם

רק ה Aventador מעניין פה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 127
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המשחק הטוב ביותר בסדרה היה Most Wanted ללא ספק!

פורסם

תארו לכם את המשחק הזה עם האפשרויות שיש ב TDU...כלומר בלי השטויות של ה NITRO, עם אפשרויות לשיפורים גדולים, ופשוט הרבה, הרבה שטח פתוח..לדעתי המשחק הזה היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

כשאני משחק במשחק הזה אני מרגיש כמו ילד קטן שמשתולל מול המחשב...עם כל הכבוד זה לא מעניין..עוד משחק שנמחק אצלי מהאוסף שלהם, לא שציפיתי למשהו מיוחד כי הם לגמרי זנחו את אוהבי הז'אנר "משחק מרוצים אמיתי"

לא שטותי ולא מציאותי בעליל...

ושוב אני אגיד את זה...

אחחחח איפה ימי ה PORSCHE HIGH STAKES ו 3...

פורסם

תארו לכם את המשחק הזה עם האפשרויות שיש ב TDU...כלומר בלי השטויות של ה NITRO, עם אפשרויות לשיפורים גדולים, ופשוט הרבה, הרבה שטח פתוח..לדעתי המשחק הזה היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

כשאני משחק במשחק הזה אני מרגיש כמו ילד קטן שמשתולל מול המחשב...עם כל הכבוד זה לא מעניין..עוד משחק שנמחק אצלי מהאוסף שלהם, לא שציפיתי למשהו מיוחד כי הם לגמרי זנחו את אוהבי הז'אנר "משחק מרוצים אמיתי"

לא שטותי ולא מציאותי בעליל...

ושוב אני אגיד את זה...

אחחחח איפה ימי ה PORSCHE HIGH STAKES ו 3...

מילים כדורבנות.

אני מחכה למשחק מרוצים ראליסטי שלא מתרחש על מסלול, באופן אידאלי עם כביש בין עירוני עם תנועה, מסלול מנקודה לנקודה (כמו ב-NFS הראשון). משהו בסגנון gumball.

פורסם

טריילר נוסף:

אני בקושי נוגע במשחקי מירוצים, אבל המשחק הזה נראה די טוב שלפחות אנסה אותו.

פורסם

לא ברור לי ממה התרשמת, בסך הכל מדובר בטריילר שכולו CGI ובלי שנייה אחת של Gameplay. אני מעדיף לחכות לוידאו מהמנוע האמיתי ולא מ-CGI ש-EA יצרו ושיכול להיות שונה לחלוטין מהמשחק עצמו.

פורסם

אני כבר לא כל כך עוקב אחרי NFS, אבל אני מדמיין או שהם מוציאים משחק חדש בתדירות גבוהה מאוד?

פורסם

לא ברור לי ממה התרשמת, בסך הכל מדובר בטריילר שכולו CGI ובלי שנייה אחת של Gameplay. אני מעדיף לחכות לוידאו מהמנוע האמיתי ולא מ-CGI ש-EA יצרו ושיכול להיות שונה לחלוטין מהמשחק עצמו.

לא דברתי עם הסרטון הספציפי הזה, אלא על כל ה GAMEPLAY שהוצג עד עכשיו.

פורסם

אז אם כך אני מסכים איתך אך לצערי EA עשו לא מעט תרגילים של הצגת Gameplay בטריילרים מרהיבים ובמציאות התוצאה הסופית הייתה די שונה (ניתן לראות בעיקר בסדרות Madden ו-FIFA).

פורסם

גרוע !!! גרוע מאוד מאוד !!

זה שילוב של CRYSIS עם NFS .. מה נסגר איתם ?

איזה משחק עלוב !!...

פורסם

לדעתי הסידרה היחידה ששווה מבט ב NFS זה SHIFT...

פורסם

יש לי חדשות רעות עבורך, שיפט 2 משתמש בפיזיקת קונסולות.

פורסם

ומשחק די משעמם.

פורסם

ואוו, נשמע אחד המשחקים המעניינים שיצאו בסדרה!

נקווה באמת שהוא יהיה מרתק ומעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים