פורסם 2011 ביוני 1014 שנים גם ה GAMEPLAY שהראו היה על גבי קונסולה, כך שהמשחק צריך להראות טוב יותר ב PC.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר הוא יראה אותו דבר BLACK BOX לא יעשו גירסה מיוחדת למחשב, אולי רזולוציות גבוהות יותר ודברים כאלה אבל בכללי יראה אותו דבר. אני גם דיי בטוח שבהתחלה יהיו בעיות ביצועים ואפילו חוסר תמיכה בעכבר בתפריט הראשי.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים כל הקטע האינפנטילי של ה Cinematic Moments תוך כדי המירוץ עצמו מיותר. עוד כותר זבל בסידרה. אני תוהה מתי הם יתייאשו. איך המותג הזה מצליח להישאר חי וקיים זה באמת לא ברור.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים WTF?שילוב של UNDERGROUND וMIRROR AGE?אני בהתחלה התלהבתי כלכך מהמפה שהוצגה, חשבתי שהמשחק באמת הולך להיות מרוץ מעיר לעיר, אבל כנראה שזה לא בדיוק זה.למי שמכיר teckademics מי שימציא משחק עם מירוצים בסביבה ומכוניות כאלה אני מנשק לו את הידיים!לא מצפה יותר מידי בכל אופן..
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים המירוצים הראשונים ב-MW היו בכבישים בין עירוניים, איפה שזה כיף סתם פשוט לראות את המחוג על 200 קמ"ש, אני הרי לא רגיל לנהוג כל כך מהר על הכבישים פה בארץ בהמשך המשחק עברת למרוצים של יותר רחוב, יותר פניות חדות וכאלה, איפה שאתה חייב להיות ערני...
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים זה לא מה שאני רוצה, לשייט על 200 זה משעמם.. תוסיף לזה תנועה כמו בחיים האמיתיים ויצרת לך משחק שמצריך ריכוז גבוה.זה משהו שמזכיר יותר את NFS1 מה שאני מתכוון, רק יותר מודרני ויותר אקסטרימי
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים עם המנוע של DICE קשה לעשות משחק שלא ניראה טוב, תיראה את BF3 התכוונתי שיהיה כיפי כמו המשחקים האלו אוף יש לי חשק להתקין שוב את NFS PORSCHE
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים התכוונתי שיהיה כיפי כמו המשחקים האלו אוף יש לי חשק להתקין שוב את NFS PORSCHE הוא עובד לך בלי קריסות מיותרות על 7 ?
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים המשחק גם על XP היה קורס מדי פעם, ב 7 לפעמים אבל אחרי הרבה זמן...לרוב אני שומר לפני
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים אני בעד שיעשו כותרים כמו Porche Unleashedכגון:Lamborghini UnleashedFerrari UnlishedMazerati UnlishedMercedes Unleashed Bugatti Unleashed koenigsegg Unleashed
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.