עבור לתוכן

NFS: The Run יותר ממשחק מרוצים

Featured Replies

פורסם

האמת שאם משחקים בו באמת ולא רצים והורגים (כמו שרוב האנשים בארץ מכירים את המשחק הזה), זה משחק דיי עמוק, עם עלילה יחסית אותנטית.

• תגובות 127
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הקשר למשחק עמוק? משחק מירוצים,זאת סדרת משחקי מירוצים...קצת ארקיידי אבל עדיין.מה קשור להתחיל לקפץ בין גגות?מה זה הנסיך הפרסי הראשון?

פורסם

כל הקטע האינפנטילי של ה Cinematic Moments תוך כדי המירוץ עצמו מיותר.

עוד כותר זבל בסידרה. אני תוהה מתי הם יתייאשו.

פורסם

כל הקטע האינפנטילי של ה Cinematic Moments תוך כדי המירוץ עצמו מיותר.

עוד כותר זבל בסידרה. אני תוהה מתי הם יתייאשו.

:hizuk:

פורסם

דווקא אני רואה עכשיו את EA באור מאוד חיובי !

להאשים אותם בכך שהם חולבים את פרת הכסף? לא ממש נכון כי א.כולם עושים את זה ו-ב.הם כבר איבדו את ההייפ סביב הכותר (בהשוואה למה שהוא היה פעם)

איזה עוד מניעים יש להם להמשיך להוציא משחקים בסדרה? רצון טהור להוציא משחק מהנה ...

בכל כותר שלהם הם נאלצים להתמודד עם שחקני "OLD SCHOOL" שנעולים על UNDERGROUND או במקרה הטוב CARBON, ולא מוכנים לקבל שום דבר חדש, וגם לא מסוגלים להבין שהכותרים האלה היו טובים בזמן אבל הם מוצו, גם ככה הם היו חוזרים על עצמם לאורך כל המשחק אז למה להוציא עוד כאלה במקום להוציא משהו חדש ומרענן ?

מצד שני יש נגדם טענות מבוססות יותר כמו מנוע לא יעיל, שליטה לא נוחה, באגים וכדומה...

כל הכבוד להם על כך שמשיקיעם עדיין בסדרה !

EA FTW !

פורסם

בכל כותר שלהם הם נאלצים להתמודד עם שחקני "OLD SCHOOL" שנעולים על UNDERGROUND או במקרה הטוב CARBON,

לך עוד אחורה. יותר בכיוון של Hot Pursuit 1/High Stakes ו Porsche Unleashed שפשוט הקדים את זמנו.

Underground הראשון היה לא רע בכלל, מאז הם רק התדרדרו ובראבאק.

פורסם

לך עוד אחורה. יותר בכיוון של Hot Pursuit 1/High Stakes ו Porsche Unleashed שפשוט הקדים את זמנו.

Underground הראשון היה לא רע בכלל, מאז הם רק התדרדרו ובראבאק.

+100

ואני עוד הייתי מכור קשות ל- High Stakes בגירסת ה-PS ...

המשחק הזה פשוט היה וואו , גם קצת שיפורים גם רכבים מיוחדים וגם המון מרדפים טובים וסאונד טראק הכי מדהים שיש !

אין אין על התקופה היפה הזאת ..

פורסם

עוד לא שיחקתם וישר זבל ? תתביישו לכם יוצא משחק חדש תגידו תודה, לא מתאים לכם אל תשחקו אף אחד לא מכריח אתכם.

פורסם

^ מחזק.

ואם כבר משחקים של NFS שהם אגדיים תחזרו ל NFS 2,זה אחד המשחקים שגידלו אותי MCLAREN F1 תמיד תשאר האהובה שלי מאותה תקופה :xyxthumbs:

פורסם

אווו... תודה לאל כמה חיכיתי לזה שהם יחזרו למרוצי הרחוב הישנים והטובים.

אחרי כל האכזבות מהמשחקים האחרונים, לזה אני דווקא מאוד מצפה

פורסם

להאשים אותם בכך שהם חולבים את פרת הכסף? לא ממש נכון כי א.כולם עושים את זה ו-ב.הם כבר איבדו את ההייפ סביב הכותר (בהשוואה למה שהוא היה פעם)

איזה עוד מניעים יש להם להמשיך להוציא משחקים בסדרה? רצון טהור להוציא משחק מהנה ...

בכל כותר שלהם הם נאלצים להתמודד עם שחקני "OLD SCHOOL" שנעולים על UNDERGROUND או במקרה הטוב CARBON, ולא מוכנים לקבל שום דבר חדש, וגם לא מסוגלים להבין שהכותרים האלה היו טובים בזמן אבל הם מוצו, גם ככה הם היו חוזרים על עצמם לאורך כל המשחק אז למה להוציא עוד כאלה במקום להוציא משהו חדש ומרענן ?

מצד שני יש נגדם טענות מבוססות יותר כמו מנוע לא יעיל, שליטה לא נוחה, באגים וכדומה...

EA FTW !

:xyxthumbs:

פורסם

EA FTW !

אני שנאתי את Carbon, טיפשי ומיותר... אהבתי את שני ה-Undergroundים, ואת MW. כי הוא היה מאוזן - לא קשה מדי ולא קל מדי. הבנתי שאף כותר מאז MW לא היה שווה, אז לא טרחתי לשחק בהם.

אני שוב אופטימי, אבל אחרי הרבה כוויות שחטפתי בעקבות הגישה הזאת לאחרונה, פחות.

פורסם

בכל כותר שלהם הם נאלצים להתמודד עם שחקני "OLD SCHOOL" שנעולים על UNDERGROUND או במקרה הטוב CARBON, ולא מוכנים לקבל שום דבר חדש, וגם לא מסוגלים להבין שהכותרים האלה היו טובים בזמן אבל הם מוצו, גם ככה הם היו חוזרים על עצמם לאורך כל המשחק אז

תיקון קטן. שחקני הold school מחכים למשחק כמו Porsche Unleashed ובטח לא carbon וכו'!!

המשחק הכי טוב בסידרה ללא כל ספק!

פורסם

מעקב

פורסם

תיקון קטן. שחקני הold school מחכים למשחק כמו Porsche Unleashed ובטח לא carbon וכו'!!

המשחק הכי טוב בסידרה ללא כל ספק!

זה כבר גייימרים גמלאים :lol:

העיקר שהעברתי את המסר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים