עבור לתוכן

PCGAMES תתחיל להציע גם CD KEYS במחיר מוזל

Featured Replies

פורסם

החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה.

ההודעה מהפייסבוק:

חדש בפיסיגיימס, ובשלבי הרצה - הורדות דיגיטליות. מדובר על משחקי מחשב שניתן לקנות עבורם רק את קוד הגישה, וכך לחסוך זמן (מקבלים את המוצר במייל) וכסף (לרוב מדובר על מחיר נמוך יותר). קוד הגישה הוא כמובן חוקי.

כמו כל דבר אצלנו - ככל שיהיו יותר קונים, נוכל להגדיל את המגוון ולשפר את המחירים.

כמו כל דבר אצלנו - זה לא מיועד לכולם, אבל זה עוד פתרון לטובת הגיימרים בישראל :)

פרטים נוספים בימים הקרובים...

פורסם

cd keys זה רק למשחקי רשת נכון?

פורסם
  • מחבר

CD KEY זה בשביל שהמשחק שלך יהיה חוקי, כל המשחקים שזמינים להורדה דיגיטלית דורשים קוד.

פורסם

יש חיה כזאת למשחקי RETAIL לאקסבוקס? (באטלפילד ומשחקים גדולים אחרים, לדוגמא)

פורסם
  • מחבר

retail זה BOX, אני מאמין שאתה מדבר על OEM (קוד בלבד וכו'). לא ניראה לי שיש שוק כזה בקונסולות, יש אפשרות לקנות ככה XBOXLIVE ו PSN+ אבל לא ידוע לי על משחקים.

גם במחשב זה לא בדיוק "חוקי", החברות לא כל כך אוהבות שעושים את זה ובמקרים מסויימים גם חוסמות משחקים ומשתמשים (BC2 ו MW2 לדוגמה). אני קניתי ככה את ה MW2 שלי ואין לי בעיה (אבל קניתי אותו יותר משנה אחרי שהמשחק יצא, לא כל כך מעניין אותם עכשיו), גם את HOMEFRONT קניתי ככה ועובד לי בעיה אבל שוב קניתי דיי הרבה אחרי שהמשחק יצא (משחק נחמד ב 20$, אחרי שמתרגלים אפילו לא מרגישים שהוא לא משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים