עבור לתוכן

E3 2011 הדיון הרישמי (התערוכה הגדולה של השנה בתחום )

Featured Replies

פורסם

WII U :cool2:

אישור שזה לא באמת קונסולה חדשה רק שדרוג, 2 קונסולות שישתמשו באותו ציוד רק שאחת HD והשניה לא.

את האמת לא ניראה משהו שבאמת צריך :P

• תגובות 89
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מגמרת אני מגמרת

פורסם

נייס, ליין משחקים מאוד מרשים. חשבתי ש GHOST RECON יצא רק למחשב אבל כניראה שלא.

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

לא אכפת לי אם אתה מסקר את הנאום של אלוהים אין שום סיבה לכתוב כל כך הרבה הודעות ברצף

בנוגע לתערוכה-הWII U זה בזיוני המשחקים זה אותם משחקי נינטנדו ובקיצור שום דבר חדש

פורסם
  • מחבר

WII U :cool2:

אישור שזה לא באמת קונסולה חדשה רק שדרוג, 2 קונסולות שישתמשו באותו ציוד רק שאחת HD והשניה לא.

את האמת לא ניראה משהו שבאמת צריך :P

רק HD ? אתה מתבלבל

יש שלט חדש ומאפכני

כל הכפתורים הרגילים לגימרים

מסך מגע גדול גם סטילוס גם מגע ידים

מיקרופון רטט זיהוי תנועה מצלמה

הקונסולה עצמה ניראת חזקה לפחות מהתמונות של זלדה

פורסם

רק HD ? אתה מתבלבל

יש שלט חדש ומאפכני

מדהים איך מעריצים של אפל ושל נינטנדו אומרים אותו דבר

פורסם

זה בשביל להקפיץ חדשות :nixweiss: קשה לערוך כל שניה הודעה וגם אנשים יכולים להגיב באמצע ואז מפספסים דברים.

מפריע לי שהם לא מראים GAMEPLAY, רק דיבורים בלי הרבה דברים שבאמת מוצגים LIVE.

הם באמת הראו קונסולה חדשה? ראיתי רק קונטרולקר על עכשיו והרבה סרטוני CG.

פורסם

Specs or GTFO

אני מודע לזה שבימינו השלט/טאבלט הזה בהחלט מסוגל להכיל רכיבים חזקים פי כמה מאלו של ה-Wii עצמה, אבל אני מתקשה (מאוד) להאמין שהיא תוכל להתחרות בקונסולות של מיקרוסופט וסוני (שלא לדבר על המחשבים).

לסכם את E3 הנוכחי - סוני ומיקרוסופט הולכות לכיוון הקז'ואלי של נינטנדו, נינטנדו הולכת לכיוון הרציני יותר של השתיים האחרות..והכל נהפך לבלילה אחת גדולה, ללא שום ייחוד (כמעט) לאף אחת מהשחקניות.

פורסם

זה בדיוק הבעיה, הם לא הראו את הקונסולה, הם לא דיברו עליה, הם הראו רק את השלט שלה. לדעתי זה FAIL רציני.

סוני מקום ראשון דיי בקלות.

נינטנדו פשלו בצורה רצינית אבל לפחות הם שיפרו משהו בהשוואה לשניםהקודמות אז הם מקום שני.

MS היה עדיף שלא יבואו בכלל...

פורסם

רגע, הקונסולה זה לא השלט/טאבלט עצמו בלבד? כלומר, ביחד עם ה-Wii..

הממ..

http://wii.ign.com/articles/117/1173491p1.html

כנראה שזה לא רק השלט, אם כך.

בכל אופן, השורה התחתונה נשארת זהה - עד שנדע נתונים ומחיר, קשה להגדיר מה בדיוק עומד מולנו.

פורסם

ניראה לי שאפשר לחבר את זה ל WII.

יש שדרוג ל WII שקוראים לו WII U והראו רק את השלט שלו, אלה שנמצאים שם ראו את הקונסולה וגם משחקים איתה עכשיו (החשובים ראו גם לפני זה). בכללי כל הציוד של ה WII יעבוד גם בקונסולה החדשה, היא תואמת ל WII רק עם HD.

פורסם
  • מחבר

השלט זה לא הקונסולה

תבינו זה עושה סטרימינג מהקונסולה זה הכל

e3-2011-wii-u-controller-revealed-20110607095657227.jpg

תבינו יש לו את כל הכפתורים הרגילים כמו ב360\PS3 טולי מינוס הלחיצה לתוך האנלוגיות כי נינטנדו לא תמכה בזה אף פעם

מסך מגע סטילוס ורגיל

מצלמה

מיקרופון

אולי רמקולים

רטט זיהוי תנועה

כמובן תצוגה של המשחק על המסך -חוץ מזה יש סטרימינג במילים אחרות השלט לא מפלצת בכוח חישוב

הקונסולה עושה את זה ויש פיצרים מגניבים

מתאים גם לקזואל גם לקור

מעבר לזה שלטי WII יתמכו גם בWII U

לא הראו את הקונסולה עצמה רק משחקים אליה

הם ניראו כמו PS3 אבל יכול להיות שזה רק סירטונים

הקונסולה עצמה כניראה תיהיה חזקה יותר מהPS3 \360 אבל לא אמרו את המפרט

אבל לא לצפות למפלצת כמו שהXBOX360 יצא -אבל נינטנדו תיהיה כניראה שנה עם לא יותר בלי מתחרות לWII U

הוא מתוכנן ל2012

פורסם

לפי החומרה שאומרים שיש שם (הדליפות הישנות) החומרה חזקה יותר מ 360 ובערך שווה לזו של ה PS3 או אולי אפילו טיפה חזקה יותר.

יש להם גם דיסק חדש שעוד לא דיברו עליו, הוא אמור להיות פחות מגביל מ DVD או הסוג של דיסק חדש של MS (רק 8 או 9G) אבל לא ניראה לי שמשהו ברמה של BR.

הם עשו הכל מאוד קצר וחבל, היו צריכים להראות לנו יותר.

פורסם
  • מחבר

יש כל מיני שמועות לפי אחת מהם הרבה מעבר לPS3 אבל חלש ממחשב משחקים מודרני

פורסם

הכרטיס מסך שלהם אמור להיות R700, יותר מדור קדימה בהשוואה ל PS3 או ה 360. אבל זה לא אומר שהוא יהיה חזק יותר, כמו בשוק כרטיסי המסך למחשב יכו ללהיות ש MS ו SONY השתמשו ב HIGH END של מה שהיה אז ונינטנדו משתמשת ב MID-LOW של היום מה שישאיר אותם בערך באותו מקום.

אם יהיה להם יותר זיכרון זה יהיה יתרון גדול. המעבד שלהם לא יהיה ברמה של ה CELL, הכוח עיבוד של הדבר הזה מפחיד והוא גם גמיש יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים