עבור לתוכן

צריך המלצה לאנטיוירוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee

השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ?

אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים

אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit

תודה !

פורסם

avast

avg

nod32

פורסם

מבחינת חוזק של האנטיוירוס

G DATA

TrustPort

Coranti

אלה האנטי וירוסים הכי חזקים ברשת כל אחד מהם בנוי מכמה מנועי של אנטיוירס לדוגמא GDATA בנוי מ Avast ו BitDefender.

אבל בגלל שהם בנוים כך הם גם יותר כבדים ואיטיים.

כתוכנות בודדות AVIRA ו AVAST ניחשבים מהטובים ביותר , אבל AVAST יותר חסכוני במשאבים , אז בסופו של דבר זאת גם ההמלצה שלי לפי הביקוש שלך.

פורסם

Microsoft Security Essentials

דל משאבים

מתעדכן כל יום בלי לבלבל את המוח

סריקה שבועית כאשר המחשב לא בשימוש או בהגבלת משאבי CPU לפי אחוז מוגדר

לא נתקלתי ב False Positive בשנה האחרונה

חינמי

נראה שמייקרוסופט עשו עבודה טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות !

התקנתי avast

פורסם

^מעולה. משתמש בו כבר שנתיים בלי בעיות, מתעדכן מהר, חשף וירוסים ומאפשר פתיחת קבצים חשודים ב-sandbox.

פורסם

מבחינת חוזק של האנטיוירוס

G DATA

TrustPort

Coranti

אלה האנטי וירוסים הכי חזקים ברשת כל אחד מהם בנוי מכמה מנועי של אנטיוירס לדוגמא GDATA בנוי מ Avast ו BitDefender.

אבל בגלל שהם בנוים כך הם גם יותר כבדים ואיטיים.

כתוכנות בודדות AVIRA ו AVAST ניחשבים מהטובים ביותר , אבל AVAST יותר חסכוני במשאבים , אז בסופו של דבר זאת גם ההמלצה שלי לפי הביקוש שלך.

אתה טועה, הוא מורכב ממנוע ישן של קספרסקי ומנוע של ביטדפנדר.

כל האנטיוירוסים (פרט ל-AVAST ו-AVIRA) שהצעת מכבידים מאוד על המערכת, ומיועדים לשוק העסקי בשימוש על שרתים או לשוק הפרנואידי (בתכלס הם נותנים כיסוי של 0.3% יותר מ-AVAST למשל, מה שלא שווה איבוד של עד 30% מהביצועים של המחשב).

בעיקרון מבחינת משאבים, אתה טועה לגבי AVAST ו-AVIRA - המקרה הפוך - אבל משום מה בעדכון האחרון AVIRA לוקח יותר מדי זכרון, כנראה memory leak.

אישית, התקנתי avast על כל המחשבים בבית ולמשפחה, ביחד עם כרום ו-SpywareBlaster ואני מרוצה.

אם אתה מוכן לשלם על האבטחה של המחשב שלך, אני ממליץ לך להתעניין לגבי Prevx, יש להם טכנולוגיית ענן מהמתקדמות בשוק - ואחוזי הגילוי שלהם גבוהים באופן משמעותי מאנטיוירוס, במיוחד אם מדובר על וירוס חדש, וההשפעה שלו על ביצועי המחשב מזערית ואני מניח נמוכה יותר מהאנטיוירוסים הקלים ביותר.

(ולא, אין אותו "פרוץ" ואין לו קראקים וסיריאלים)

פורסם

קודם כל לפני שאני אומר משהו אני בודק לעומק. אז לפני שאתה מתקן מישהו תיבדוק בעצמך, ו GDATA כן בנוי מ ביטדיפנדר ו אוואסט

ולא זכור לי משהו לגביי קספרסקי אהה כן ניזכרתי זה היה ב 2008 ... קצת התעדכן מאז . אם לא שמת לב רשמתי גם שהתוכנות חזקות אבל כבדות.

וכן AVAST ו AVIRA ניחשבות מהטובות ביותר וגם מבחינת משאבים , מדובר על גירסאות הכי חדשות ו AVAST ניצח מבחינת משאבים. אז בבקשה תבדוק את המקורות שלך שוב לפני שאתה מתקן אחרים.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, אני מסתמך על av-competetives.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים