פורסם 2011 ביוני 414 שנים בתוך הג'ימייל הזה יש משהו כמו היסטוריה של מה שחפשתיאבל זה לא הגיוני כי מופי שחיפשתי אתרי סקס ודברים מפגריםוהם מופיעים לצד דברים שכן עשיתי חיפוש איך זה הגיוני שמופיעים שם כל אתרי הסקס האלה?מופיע שם פייסבוק שאני אישית אין לי ובחיים לא ניכנסתיזה מראה כאילו עיינתי שם בפייסבוק הזה הרבה זמןועוד מלא דברים
פורסם 2011 ביוני 414 שנים מה הקשר פה לGmail?כאשר אתה משתמש ב Google toolbar כל המקומות שאליהם אתה נכנס עם הדפדפן כל עוד אתה singned in נשמרים במאגר של המשתמש שלך שמצד אחד זה אולי חדירה לפרטיות ואיסוף מידע למטרות מסויימות (אני מאמין שאתה יודע מאיפה באים הרווחים של החברה) ומצד שני מאוד עוזר למצוא דברים עתיקים או סתם לראות סטאטיסטיקה על הרגלי השימוש שלך עם הזמן. בעצם, כל מי שהשתמש בדפדפן כאשר המשתמש שלך היה מחובר (לא משנה לאיזה שירות של Google) "תרם" להיסטוריה הזאת.
פורסם 2011 ביוני 514 שנים מחבר זה מה שמוזר1- אין לי גוגל טול באר2- החשבון שלי לא מחובר אני עושה sing out3- ובכל זאת נשמר ההיסטוריה של הגלישה שלי בgmail4- אני משתמש יחיד במחשב הזה,5- אני לא גולש באתרי פורנו למיניהם ובכל זאת מופיע כאילו שכן גלשתי
פורסם 2011 ביוני 514 שנים מחבר וואלה יש מצב.. עכשיו נופל לי האסימוןאיך אני יכול לבדוק עם עוד אנשים מתחברים אלי לwifi?יש לזה תוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.