עבור לתוכן

צריך עזרה בהתאמת כרטיס מסך חדש למחשב קיים...

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי.

הסיפור הוא כזה:

יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל smiley.gif )...

בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו....

התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד...

לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש.

אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך, שיהיה כמה שיותר זהה לביצועים של הכרטיס מסך הקודם (Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT), לא יקר מידי, ויתאים לסלוטים של המחשב, ולרכיבים שלו מבחינה סינרגית... (כמובן שהמטרה של הכרטיס מסך היא גיימינג בעיקר, אבל לא מדובר במשחקים מטורפים... דברים כמו AC, וTF2...)

המפרט הנוכחי הוא:

מעבד- Intel Core 2 Due E7550

לוח אם- ASUS P5K-E WiFi

כרטיס מסך- Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT

ספק כוח- Enermax Liberty 400W

זיכרון - 2 GB שמחולקים ל2 כרטיסים של Crosair (לא זוכר את הדגם פשוט)

הארד דיסק- 250GB של Weston Digital

מסך- 22' LG Flatron L226WTQ

מארז- Raidmax Sagita

אם צריך עוד מידע לגבי המחשב, תבקשו ואשתדל לתת...

אם אתם ממליצים על כרטיס כלשהו, אשמח את הפרטים המלאים עליו, מחיר, ועד כמה לדעתכם הוא יתאים לדרישות שלי...

המון תודה!!! smiley.gif

פורסם

אתה מוותר בכזאת קלות על הכרטיס שלך? טמפרטורה בדקת לפני ששיערת שהכל בסדר?

פורסם
  • מחבר

איך? הווינדווס אפילו לא עולה כדי שאריץ בדיקה...

פורסם

ניסית לנקות מאבק?

אתה יכול לנסות להשיג ממישהו כרטיס מסך אחר (אפילו ישן/פשוט) כדי לבדוק אם המחשב כן עולה איתו?

פורסם
  • מחבר

אבק נוקה... לא עזר

וניסיתי לנתק את הכרטיס מסך כדי לבדוק אם המחשב ירוץ עם כרטיס מסך שמובנה עם הלוח אם... לא הלך (יכול להיות שאין לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם?)... בכל מקרה, זה ממש נראה לי כמו עניין של כרטיס מסך... אתמול המחשב עוד עלה עם עיוותים במסך, אבל עכשיו הוא אפילו לא מריץ את הBIOS...

פורסם

ללוח שלך אין כרטיס מסך מובנה (רמז - כשאתה מנתק את כרטיס המסך, אז אין לך לאן לחבר מסך במחשב, נכון?)

פורסם
  • מחבר

למען האמת שפשוט עשיתי קיצור דרך וניתקתי את הכרטיס מסך מהספק... אבל ככה"נ אתה צודק...

אבל זה עדיין לא פוסל את האפשרות שזה הכרטיס מסך...

בכל מקרה, רק כדי להיות בטוח, איזה כרטיסים הייתם ממליצים? הנושא עוד ייבדק (אם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או לא), אני פשוט מכין את עצמי לקראת זה...

תודה!:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים