עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס 2 יציאות dvi ויציאת hdmi

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך.

יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב.

בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה.

לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה.

אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה.

הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב).

ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחשב, כל המאווררים מתחילים לעבוד אבל שום דבר לא מופיע על המסך ואין קולות של פעילות אמיתית.

לאחר מספר שעות המחשב התחיל לעבוד הפעם רק עם מסך אחד ובנוסף הופיעו לי אותיות בג'יבריש בחלק מהמקומות בזמן הפעלת ה bios של המחשב.

לעיתים אף מופיעים לי קווים לאורכו של המסך ואז המחשב נתקע שוב. (גסיסה קשה כבר אמרתי)?

אני מניח שהבעיה היא או בכרטיס מסך או בלוח האם (אם יש לכם השערות נוספות או דרך לבדוק איזה רכיב דפוק אני אשמח לשמוע). הצצה ב device manager לא מגלה כלום. גם מחיקה והתקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס מסך לא שינו את המצב.

אז קודם כל - תעזרו לי להחליט מה הבעיה.

אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש (אלא אם הלוח אם מת ואז אין מה לעשות ושידרוג כללי יגיע).

אני אצתרך כרטיס מסך עם שתי יציאות dvi ויציאת hdmi אחת. המחיר יכול לנוע בין 500-800 אלא אם אין ברירה אפשר לטפס קצת למעלה.

שימוש במשחקים לעיתים רחוקות ואם נצתרך לשים נקודת ציון אני חושב ש starcraft 2 ו duke 4 ever יהיו המשחקים המתאימים (ממש לא crytek למינהם).

תודה מראש על כל הכוונה בנושא- אני לא מתמצא בשוק כרטיסי המסך כיום בכלל...

פורסם

אני יכול להגיד לך ש95% שהבעיה היא בכרטיס מסך (אני די בטוח שברגע שתחליף אותו הכל יעבוד חלק)

בטווח המחירים שלך יש לך את הGTX460 שאפשר למצוא היום במחיר משתלם מאוד, או את הHD5850.

לפני שתרכוש את הכרטיס מומלץ שתוודא שהבעיה היא אכן בכרטיס מסך, במידה ויש לך כ.מסך מובנה בלוח אם תנסה להשתמש בו,

במידה ולא תנסה לחבר כרטיס מסך אחר (אפילו פשוט ביותר) ולראות שהכל בסדר.

פורסם
  • מחבר

יותר חשוב מתחום המחירים, אני מחפש כרטיס עם כל היציאות המתאימות (2 למסכים ואחד לטלויזיה)

יש המלצות? אני מתקשה למצוא בחיפוש רגיל בין האתרים

פורסם

אם בכוונתך להציג על שלושת המסכים תצוגות שונות בו-זמנית (או אף לא בו-זמנית אך ללא מיתוג או החלפת כבלים), זה טיפה מגביל את הבחירה כי פרט לכרטיסים מיוחדים לNvidia אין כרטיס שמאפשר זאת. לא מספיק שיהיו היציאות המתאימות - חשוב שהכרטיס ידע להשתמש בכולן ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים