פורסם 2011 ביוני 314 שנים יש לי כרטיס מסך GTX295 על לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME (עם מעבד COREi7).כפי שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת הוא על 87 מעלות במנוחה. כשאני מריץ משחקים הוא מגיע עד ל105 מעלות.האם זו תופעה מוכרת?(אני מנקה אבק בתוך המחשב פעם בשלושה חודשים).[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 314 שנים 87 מעלות זה מאוד חם !תבדוק אם המאוורר של הכרטיס עובד בכלל..תוציא את הכרטיס מהמחשב, תוריד את הגוף קירור ותחליף משחה טרמית.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר אתה יכול להמליץ על חנות אמינה שתעשה את זה בשבילי?אני לא רוצה להסתבך עם זה.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים קח בחשבון שמספיק אתה מביא את המחשב לבדיקה אתה צריך להיות מוכן לפתוח את הארנק ולפתוח יפה.תלוי באיזור המגורים שלך
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר אני גר בראשון, ואין לי בעיה לשלם 100-200 ש"ח לגורם מקצועי שיפתור לי את הבעיה.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים הייתי מתחיל בלפרק את הקירור לחלוטין, משחה חדשה + ניקוי יסודי של הסינק עצמו... זה אמור להביא את הכרטיס לטמפרטורה המקורית...
פורסם 2011 ביוני 314 שנים וגם רצוי שתהייה זרימת אוויר נורמלית במארזלפחות מאורר שמכניס אויר בצד ומאורר שמוציא אויר בחלק האחורי של המארז
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר וגם רצוי שתהייה זרימת אוויר נורמלית במארזלפחות מאורר שמכניס אויר בצד ומאורר שמוציא אויר בחלק האחורי של המארזיש לי שני מאווררים כאלה, וגם גוף קירור על המעבד עצמו.מישהו בפורום אחר טוען שהכרטיס הזה נחשב לאחד החמים שקיימים בשוק, ועדיין הוא אמור לעבוד כמו שצריך בטמפרטורות כאלו, כל עוד אין ארטיפקטים או בעיות אחרות שמצביעות על תקלת חום.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים הכרטיס יכול ביום בהיר אחד להפסיק לעבוד גם בלי שתראה ארטאפקטיםאם אתה דוגל בתאוריה שרק מתי שרואים ארטאפקאים אז רק אז צריך לטפל בהתחממות הכרטיס אז התאוריה הזאת שגויה
פורסם 2011 ביוני 314 שנים זה ממש לא מסובך.בדקתה שהמאוורר באמת עובד ?הגוף קירור בדר"כ יושב עם 4 ברגים , וצריך שפוט להחליף את המשחה הטרמית, זה מאוד מאוד פשוט...יכול לעשות הבדל מטורף בטמפ'..לי יש GTX 460 ותראה את הטמפ'...[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מחבר זה ממש לא מסובך.בדקתה שהמאוורר באמת עובד ?הגוף קירור בדר"כ יושב עם 4 ברגים , וצריך שפוט להחליף את המשחה הטרמית, זה מאוד מאוד פשוט...יכול לעשות הבדל מטורף בטמפ'..לי יש GTX 460 ותראה את הטמפ'...וכמה הוא היה לפני?יש אגב משחה טרמית מומלצת?
פורסם 2011 ביוני 414 שנים הוא היה בערך 37-40 במנוחה , מה שיותר חשוב זה במאמץ הוא ירד מ 75 ל 65 מעלות, וגם יש שיפור במהירות שהטמפ' יורדת לאחר מאמץ..אני משתמש במשחה של Arctic cooling - MX-2 .
פורסם 2011 ביוני 414 שנים רק כדי שתבין כמה זה באמת משפיע..החלשתי את המאווררים למינימום כדי שהכרטיס יתחמם ולאחר שהוא הגיע לטמפ' של 86מעלות , עצרתי את התוכנת מאמץוהגברתי את עוצמת המאווררים למקסימום , שם לב איך הטמפ' פשוט נופלת...לקח לו בערך 7 דקות להגיע לטמפ' הגבוהה ובערך 2-3 דקות כדי להגיע חזרה לטמפ ש37מעלות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 414 שנים ^^ GTX460 לא חם כמו GTX295 יש הבדל גדול מאוד ביניהם.עם אתה הולך להשתמש עוד הרבה זמן עם הכרטיס ולא להחליף, מציע לקנות קירור צד שלישי ועם אתה לא יכול להחליף שיחליפו לך בחנות, מציע לעשות את כל זה בTMS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.